torstai 27. joulukuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet


Niin se joulu tuli ja meni. Kauan sitä odotettiin, ja niinhän sitä joka vuosi, ja joka kerta se on yhtä nopeasti ohi. Tänä jouluna vähän harmittelin, että vaikka joulu onkin kerran vuodessa, tuntuu se silti jotenkin todella tylsältä, koska teemme joka vuosi samat asiat, samassa järjestyksessä, ja sen takia en oikein kovin joulumieltäkään saanut nostatetuksi. Ensi vuonna voisi kokeilla jotain räväkämpää, vaikka perheen kesken mökillä? Sen näkee sitten.

Tänä jouluna oltiin siskollani jossa jo vähän perinteitä rikkoen, ohjelma meni syönti-lahjat-sauna. Siskoilla vietetyistä jouluista erikoisen ja ihanan tekee paljussa vietetty saunahetki <3

Nyt seuraavaksi juhlittavana olisi siis uusi vuosi joka tarkoittaa myös taas uusia lupauksia rikottavaksi :D Tänä vuonna ajattelin edes muutaman kuukauden pitää kiinni lupauksistani, siksi en niitä ehkä montaa teekään. 

1. lupaukseni on säästää rahaa uuteen päiväpeittoon. Katselinkin jo valmiiksi jonkinlaisen, ei mitään hirveän kallista, ihan perus prisman sivuilta :) Tämä Housen Samba päiväpeitto osoittautui oikean väriseksi, kokoiseksi, näköiseksi ja hintakin oli suht mukava, 49,95!

2. lupaukseni on tehdä koko vuoden hyvistä jutuista kokoelma. Löysin fb:ssä "kiertokuvan" jossa kehotettiin vuonna 2013 kirjoittamaan jokainen hyvä hetki pienelle lapulle, ja sulkemaan ne kaikki lasipurkkiin jotta vuoden lopussa voi lukea mitä kaikkea kivaa itselle tapahtuikaan vuoden mittaan. Aika hauska idea :)

3. lupaus on joka vuosi toistuva ja aina rikottu lupaus laihduttamisesta, mutta taas uuden vuoden alku tuo hetkeksi motivaatiota edes yrittää, josko tänä vuonna onnistuisi :D

Mitä sinä aiot luvata seuraavalle vuodelle? 

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti