sunnuntai 2. joulukuuta 2012

2. Luukku: 1. Adventti


1. Adventti.
Kyllä se joulu sieltä tulee! Enää 22 päivää! Ja tuntuu toisaalta, että vaikka joulua onkin laittanut ja hössöttänyt melkein jo kuukauden verran, niin ei ole vielä tehnyt yhtikäs mitään. Emme esimerkiksi ole päättäneet vieläkään mihin menemme jouluksi, kutsuja on tullut ympäri suomea. Emme/en ole ostanut/miettinyt vielä yhtäkään joululahjaa! Siivous ei oikestaan ole minään jouluna ollut mitenkään suuri juttu minulle, kunhan on siistimpää kuin normaalisti, mutta en tee mitään perusteellista jokainen-kaapin-hylly-läpi siivousta. :)

2. Luukkuun en oikesti meinanut keksiä mitään aihetta, kunnes muistin adventin. Mutta laitoinpa tähän mukaan vielä pari kivaa jouluaskartelu ideaa, jotka bongasin :)

Happy Life, Crafty Wife

Tämä Kakkuhelmen kakku oli aivan ihana! En olekaan koskaan ennen jouluna syönyt kakkua saatika tehnyt, joten tänä jouluna todellakin tehdään kakku! Syön sen sitten vaikka yksin.. :D

Kakkuhelmi

***

Me "juhlistetaan" 1. adventtia menemällä kohta puoliin keskustaan katsomaan mitä joulutapahtumaa kaupunki meille on järjestänyt! :)

Rauhallista adventtia,
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti