torstai 13. joulukuuta 2012

12. Luukku: Joulusiivous


Tänään, 12/12/12 aloitin meillä kunnon joulusiivon. Siivoiltua nyt tulee meidän elämäntavoilla suuresti melkein joka toinen päivä, mutta näin joulunkunniaksi jätän "sullon-kaiken-ylimääräisen-kaappeihin-piiloon-mihin-vaan-mahtuu" rituaalin pois, ja käyn läpi myös meidän kaapit ja laatikot. Meidän vaatekaapit sain tänään aikaseksi siistittyä, ne olivatkin hirveässä kunnossa. 

Otin kuvaa nopsasti vain miehen vaatekaapin puolesta, joka oli todella todella täynnä kaikkea turhaa ja ylimääräistä roinaa kaikkien vaatteiden lisäksi. Nyt kaappi näyttää paljon paremmalta, enkä edes tiennyt siellä olevan noin paljon tilaa :D Kuten joku huomasi, kaapissa ei ole vain vaatteita, sillä meidän puuttellisen säilytystilan takia molempien ylähyllyt ja "yläkaapistot" valtaa niin pyyhkeet, tyynyliinat kuin lakanatkin. Ehkäpä huomenna jatkuvan kaappien siivousten ansiosta saisi oman liinavaatekaapin..

Lisäksi pitäisi käydä keittiön kaapit läpi, ja eniten hirvittää kaksi isointa; kuiva-ainekaappi ja krääsä-sitä-sun-tätä kaappi :D Eteisessäkin on 5 kaappia täynnä roinaa, jotka pitäisi saada järjestettyä jotenkin.. Sielläkin on kaikkea mitä ei voi heittää pois, mutta mitä ei usein tarvitakaan, jotka voisi viedä häkkikellariin, mutta kun minä neiti olen täyttänyt sen jo katosta lattiaan..

***

Huomenna (tänään..) tuleekin ylimääräinen postaus taas tähän joulukalenteri väliin, nimittäin ostin/ostimme minulle/meille 150 e arvoisen joululahjan 20 eurolla! :) Siitä lisää sitten ;)
On nimittäin meidän talouden ensimäinen Be***... mikä?

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti