sunnuntai 9. joulukuuta 2012

9. Luukku: Joulublogeja

 Näin joulun alla rakastan lukea jouluisia blogeja, joista ottaa vinkkejä ja inspiraatiota omaan jouluun. Ajattelinkin tässä 9. luukussa jakaa lempparijoulublogini teidän kanssa :)

***


Ihanan romanttinen koti pukeutuu jouluasuun, jota kirjoittaa Villa Honkasalon  Malla. Kuvat ovat ihania ja tunnelmallisia, niin kauniita ! Tätä blogia on ilo katsella myös kiireessä, vaikkei tekstiä ehtisikään lukea, saa siitä paljon irti! :)


***Tässä blogissa on meneillään ihana ja omaperäinen kukkiva joulukalenteri, mitä kannattaa kyllä vilkaista :) Lisäksi blogissa annetaan hyviä vinkkejä jouluostoksiin sekä sanomaa Sarin Puutarha Studio yrityksestä :)

***Ihana blogi täynnä kaikkea heerrrrkullista! Blogi on siis Confetti.fi-verkkokaupan pitämä blogi, jossa on kaikennäköistä herkkua ja naposteltavaa aina joulusta uuteen vuoteen asti! 

***Yksinkertaisesti lukemisen arvoinen blogi jossa on joulua joka lähtöön! Täällä myös käynnissä ihana joulukalenteri :) Kurkkaamaan vaan!

***

Joulun Odotusta ja Tunnelmointia


Tähän blogiin jo vain sisään astuessa tulee hyvä ja jouluinen mieli! Ihanan näköinen koti ja ihanat inspiraatiot höystettynä mahtavilla kuvilla joista myös itse olen ottanut paljon omaan kotiin/päähäni valmiiksi tulevaa joulukoristelua varten! :)

***Sitten loppukevennykseksi todella hauska, mustalla huumorilla varustettu joulublogi jossa hyvällä maulla (miten kukin sen luokittelee :D ) "pilkataan" joulua. Tätäkin kannattaa humoristisen ihmisen vilkaista! :D

***

Käykää ihmeessä lukemassa jokaista näistä, ovat sen arvoisia :)
Hyviä lukuhetkiä toivottaa 

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti