maanantai 3. joulukuuta 2012

Popot

 Mulla ei ole minkäänlaisia talvikenkiä. Tai on, "talvikenkiä" mitkä on tarkotettu kaupungilla käyntiin ja vähän hienompiin tilaisuuksiin, mutta ei niillä kauaa tuolla hangessa peuhaa saatika mene vaunukävelylle tai millekkään kävelylle! 
Mulla oli yhdet, aivan ihanat Luhdan kengät joissa oli korkea varsi ja karvaa, porokuviota sun muuta, mutta ei oikeasti minkäännäköstä käsitystä missä ne on!

Joten, katselin netistä itselleni talvikenkiä :)


K-Kenkä

Kookengästä löysin tällaiset ihan kivat Hendrika peruskengät, mitkä sopii kyllä periaatteessa minkä vaatteiden (housujen/takin) kanssa tahansa. Farkkujen kanssa näyttää hyvältä, mutta sopii kyllä sitten kollareiden ja ulkohousujenkin kanssa. 

Seppälä

Seppälässä oli myös tämmöset ihan kivat saappaat, ei ehkä kuitenkaan ihan mun makuuni, mutta miellyttävimmät sieltä valikoimasta.


Nelly.com

Nämä. OI NÄMÄ. Nämä Isan Ellat olivat aaaivaaan ihanat! Ja olisi aikalailla samaa sarjaa pikku V:n popojen kanssa :D ne nimittäin on ihan samanlaiset karvoineen, nyörineen ja palleroineen, mutta asianmukaisesti kylläkin pinkit glitterillä :D
Eikä ollut edes paha hinta! Vielä kun raaskiin ne pistää tilaukseen tässä lähiaikoina.. :D

Katselin myös Stockmannin, Biancon, Asoksen tarjontaa, sielläkin oli ihania, ei ehkä tarpeeksi käytännöllisiä kylläkään, eivätkä kyllä rahapussillekkaan tekisi hyvää.. :D 

-V-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti