lauantai 15. joulukuuta 2012

15. Luukku: Joulukynnet

 Tykkään itse hirveästi laitella kynsiä ja lakata niitä vähän erikoisemmin, vaikka harvemmin siitä mitään tulee tai ainakaan sellaista lopputulosta kun kuvittelin :D Siksi ajattelinkin jakaa rakkaan aiheen teidän kanssa, jouluisissa kuoseissa tietenkin!

Itselläni ei ole perus kynsilakanpoistoaineen ja viilan lisäksi kuin kolmisenkymmentä eriväristä kynsilakka purnukkaa, mutta haaveilen vielä joku päivä siitä että omistaisin erilaisia siveltimiä, erikoislakkoja ja tietysti Konadeja!
Tai jos ei konadeja niin sitten niin taitavat ja tutisemattomat kädet että pystyisi kuvioihin ilman niitä :D Helpompaa ja nopeampaahan se tietenkin olisi leimasimilla.. Mutta kyllä sitä koko ajan kehittyy enemmän ja enemmän ja kuvat tarkistuu ja parantuu tuolla vapaallakin kädellä. Pitää vaan aina etsiä vähän yksinkertaisempia malleja tai sitten muokkaa vaikeita sen verran että saa vapaalla tehtyä.

Tähän joulukynsikollaasiin keräsin myös monimutkaisia kuviota ja helpompia kuvioita. Neljä ensimäistä kuvaa ovatkin periaatteessa samanlaisia, mutta on niissä tietty joitain eroja. Tuli vain napattua niitä noin monta, kun ekan näin, niin johan ihastuin :D Loppupäässä onkin sitten veikeä lumiukko, toodella monimutkaisen näköinen joulukuusikollaasi, taivaallisen ihanat ja yksinkertaiset lumihiutale kynnet ja viimeisenä ihanan jouluisat glitterkynnet :) Ja näitä kynsiähän löytyy pilvin pimein ympäri internetin suurta maailmaa, tässä vain murto-osa koko tarjonnasta :)Kuvat tumbrl.com

Eikun lakkailemaan!
-V-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti