lauantai 1. joulukuuta 2012

1. Luukku: Joulukortit

Noniin! Joulukuu starttasi, ja niin starttasi myös blogin ihan ensimäinen joulukalenteri :) Kuulosti niin hauskalta ja innoittavalta, että päätin minäkin sellaisen loihtia! Ensimäisestä luukusta aukeaakin sitten Joulukortti aiheella.

Tutkailin Pinterestiä ja löysin sieltä kaikkia aivan iiihania kortteja! Jotkut inspiroivat, joitakin voi soveltaa, jotkut olivat ihan liian vaikean näköisiä mutta valtavan ihania, jotkut ihan kopsattaviakin! Kokeillaan sitten niitä omia taitoja, kun Tiimariin asti pääsen jahka kerkiän joku päivä :D
Meillä kyllä on kymmenisen joulukorttia jo.. tilasin nimittäin iFolorilta pikku V:n kuvalla joulukortit, mutta niitä menee kummeille ja isovanhemmille, joten muut saavat sitten käsinvärkättyä!

Tässä muutama palanen löydöistäni tänne bloginkin puolelle:Tämä viimeinen kuva oli jostain syystä kaikista inspiroivin jonka löysin. Se on yksinkertainen, kaunis ja vaan niin ihana! Kuvittelenkin jo päässä miltä valmiit kortit näyttävät missä käytän soveltaen tämän kortin ideoita :) Sen näkee sitten!

Kaikki kuvat ovat siis Pinterestistä, ja jotta näet lisää pinnaamiani joulukortti ideoita, tule kurkkaamaan blogin ihan omaa pinnitunnusta, josta näet myös kuvien alkuperäiset paikat :) 
Pinterestiin blogin käyttäjälle pääset TÄSTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti