tiistai 18. joulukuuta 2012

17. Luukku: Jouluelokuvat

Jouduin taas myöhästyttämään päivällä yhden luukun, koska meidän ikivanha läppäri teki taas tenän, eikä suostunut aukeamaan. Tai itseasiassa se ei ole hirveän vanha, pari kolme vuotta, mutta jotenkin se on saatu niin huonoon kuntoon ettei ole tosikaan. Siitä mm. puuttuu A, S, D, F, Z, X, C ja U näppäin. Käytän siis irtonäppäimistöä. Levyasema puuttuu kokonaan, sille en tiedä syytä. Lisäksi koko kone on täynnä kaikennäköistä rojua mitä kukaan ei saa aikaiseksi poistaa. Koneeseen on yritetty myös lataa windows uudestaan muistitikulta, joka myös onnistui mutta sen takiakin kone usein kiukuttelee, varsinkin sillon jos joku menee ja tyrkkää siihen muistitikun.. Näin kävi maanantaina.

Onneksi ihana veljeni tuli meille taas muutamaksi päiväksi ja sain tulla oikealla tietokoneelle <3

***
17. Luukku kertoo meidän jouluelokuvista. Jouluelokuviahan on pilvin pimein, mutta tässä nyt niitä joista itselläkin on kokemusta :)


Joulupukki ja noitarumpu. Taitaa olla sen verran tunnettu elokuva että ei ainakaan tarvitse kertoa mistä se kertoo :D Itse olen elokuvan katsonut/joutnut katsomaan niin monta kertaa, etten sitä edes enää katso :D Minulla se on kokonaan menettänyt hohtonsa ja mielenkiintonsa, koska osaan melkein vuorosanat ulkoa.. Eikä tarina muutenkaan jollain tavalla vaan iske mun elokuvanystyröihin No mut, tämä onkin kai tarkoitettu lapsille enimmäkseen.. :D
Joulutarina. Joulutarina on ihana! Ensin kun olin vaan kuullut tästä elokuvasta ja mistä se kertoo ym. ajattelin sen kuulostavan tosi tylsältä ja tyhmältä. Sitten toissajouluna mies kävi sen ostamassa ja tulihan se sitten katsottua. Ja IHASTUTTUA! Tarina oli niin ihana, miten pienestä pojasta tulee joulupukki :) Suosittelen kyllä katsomaan! Voisi itsekin katsoa pitkästä aikaa.. Tosin, meillä ei ole tätä kotona nyt, se on lainassa, ja minä olen sellainen lainaaja etten todellakaan muista kelle lainaan, mitä lainaan. 


Mikki Hiiri Olipa kerran joulu. Tätä tuli pienenä katsottua hyvin hyvin paljon, jopa keskellä kesää. Oli se taas muutaman vuoden jälkeen ihana katsoa uudelleen, mutta tämäkin menee kyllä sinne osastoon että olen liian vanha tähän.. :D Elokuva siis käsittää muutaman pienen jouluisen tarinan mikki hiirestä ja kumppaneista :)
Kyllä kananttaa ainakin lapsille näyttää, minä tykkäsin :)


Niko Lentäjän poika. Tämä me ostettiin ihan muutama päivä sitten vasta, mutta kyllä se tuli katsottua. Tai mies katsoi mä vain vilkuilin mitä kerkesin, mutta juonessa pysyin :D En tykkää YHTÄÄN tietokoneanimaatio elokuvista. En tajua miksi nykypäivänäkin vanhat lastenohjelmat, mm. Franklin, Nalle Puh , on pitänyt "tietokoneellistaa" semmoiseksi muovailuvahamössöksi! Siksi boikotoin tämänkin elokuvan katsomista kokonaan enkä oikein osaa sanoa mitään.. :DChristmas Carol - Meillä ei juuri tätä Jim Carreyn versiota ole, meillä on se ikivanha versio, oliko joltain 30 luvulta? Kun oltiin pieniä, meillä oli myös yksi versio, joka on tähän mennessä paras minkä olen nähnyt, johtunee kai siit kun sen on nähnyt niin monasti ettei osaa enää katsoa muita versioita :D Mutta tämä on ehdottomasti yksi suosikki jouluelokuvistani! Kolme joulunhenkeä tulevat näyttämään Ebenezer Scroogelle mennyttä, tulevaa ja nykypäivää, yrittäen saada miehen vähän jouluisammalle tuulelle :D T
Tämäkin kannattaa katsoa!


Rare Exports. Ei nyt kovin joulumieltä nostattava elokuva, mutta minusta aivan hulvattoman jännä ja en nyt sanoisi ihana mutta hyvä leffa! :D Erikoinen ja erilainen kuin jouluelokuvat yleensä. Elokuva oli myös pelottava ja mielenkiintoinen, kellä on mielikuvitusta keksiä että tontut ovat pahoja juopon näköisiä ukkeleita ja joulupukki viiden kerrostalon kokoinen sarvipää?


Mukavia elokuvahetkiä ;)
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti