sunnuntai 16. joulukuuta 2012

16. Luukku: Jouluvalot ja tunnelmointia
Jouluun kuuluu tunnelmavalaistuksen ja "hämäryyden" lisäksi paljon valoja ja tuiketta. Jouluvaloja on monenlaisia, on nykyään LEDejä, sisävalosarjoja, ulkovalosarjoja, ties mitä! Ja ajattelinkin nyt antaa pienen kollaasin meidän tämän joulun valaistuksesta :) Yllä olevien joulukuusenvalojen lisäksi meidän joulukotia valaisee tietenkin lyhdyt tuikkuineen ja muutkin kynttilät

Vaihteeksi aika edustava kuva... Miksen onnistu?

Toissapäivänä löysin kirpparireissulla todella halvat jouluvalot, ja harmittaa kun ei niitä epäilyksissään tullut ostettua lisää, niitä kun kolmet oli. Ja epäilys toimivuudesta heräsi tietenkin hinnan takia, nimittäin 1 euro! Ja kuten alhaalla näkyy, ne toimivat vallan mainiosti, vielä jokainen lamppu!


Sitten tietenkin perus kyntteliköt, joita meillä on kaksi :) Tänä vuonna ostettu valkoinen koristaa uutta beståa ja toinen vanhempi punainen valaisee keittiössä. 

Jouluvalot ovat siitäkin ihania, että olen aivan tavaton pimeäpelkuri. Meinaan kuolla jo ajatukseen että joutuisin tulemaan sänkyyn niin että MINÄ sammutan valot ja juoksen pimeästä sänkyyn. Siksi usein jos mies nukahtaa ennen minua, niin eteinen ja vessa on täysvalaistuksessa :D Näin joulunalla on hyvä syy pitää valaistusta :D 


***

Sitten tähän mukaan kuvapläjäystä siitä, miten mies otti varaslähdön joulufiilistelyyn ja oli järjestänyt ihanan yllätyksen sillä välin kun olin pikku V:n kanssa ystäväni vanhemmilla kylässä :)Ja ei, me ei syöty pelkkää kinkkua ja kastiketta, uunista oli tulossa valkosipulikermaperunat ja maksalaatikkoa miehelle ;) Viinilasit täyttyivät kokiksella :D Inhoan viinejä..

Valoisaa joulua!
-V-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti