keskiviikko 5. joulukuuta 2012

5. Luukku: Jouluastiat

Tästä luukusta putkahtaa joulun 2012 jouluastioita, nimittäin Arabian Joulukylä astiasto! Olen ihaillut näitä jo jonkun aikaa, mutta tuskin meille niitä kotiutuu, sillä olen oppinut olemaan ostamatta astioita / keittiötarvikkeita turhaan, nämä ostettaisiin nimittäin vain ulkonäön perusteella :D
Mutta 2012 Joulumuumimukia odotellessa! Se kyllä ostetaan! :)

Joulukylään kuuluu siis:

Syvä lautanen 15 cm

Muki 0,3 l

Posliinilusikka

Purkki 0,3 l

Kaadin 1 l

"Raikas ja ilotteleva jouluinen kattaus rakentuu Joulukylän punavalkoisten astioiden ympärille. Joulukylä-sarja huokuu ihanaa ja perinteistä joulutunnelmaa, ja astioiden kuvituksesta löytyy paljon erilaisia joulusesonkiin liittyviä yksityiskohtia. Joulukylän seuraan sopivat mainiosti mm. Arctica, Koko Pale Pink ja Pino-kynttiläjalat."
Iittala verkkokauppa

Näitä on ilo ihailla <3 Näistähän voisi toisaalta kehittää vaikka hyvän joululahjan :) Siskoni tuntien hän olisi ainakin ikionnellinen!

Jouluisiin "astiahetkiin"'
-V-

Kuvat Finnish Design Shop

4 kommenttia:

 1. Nuo astiat ovat todella kauniita, olisivat kyllä hyvä lahjaidea!

  Mukavaa joulun odotusta teidän perheelle<3!

  VastaaPoista
 2. Noi on kyllä todella kauniit vaikka tuskin itsekään raaskin vain lyhyen sesongin ajaksi ostaa... arvonnasta tosin voitin Joulukylä-koristesetin ja siinä on mun uusin aarteeni. :)

  www.whiteandfresh.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.. sen takia harvemmin mitään kausi juttuja tulee ostettuakaan. Mäkin ostan aina siinä vaiheessa kun ne on jo "out" :D

   Poista