keskiviikko 19. joulukuuta 2012

19. Luukku: Pikku V:n joululahjalista by MaMa

 Nykyään jouluisin mietin enemmänkin meidän pikkuneidin lahjatoivelistaa kuin omaani :D Joten, koska olen jo koonnut oman toivekollaasini, 19. luukusta aukeaa äidin toiveet tytölle:Lapset tarvitsee aina pussilakanasettejä, ja H&M:llä niitä oli aivan ihania! Zarasta en ole tajunnutkaan katsoa millainen tarjonta siellä olisi pussilakanoiden sijaan, saattaisi olla aika antoisa, siellä on niin kaikkea ihanaa :D
Mutta vähän rajoittaakseni kuvamäärää valitsin kaikista ihanista jutuista kummaltakin, H&M:n ja Zaran, sivulta vain  5 tuotetta :) Nämä kaupat siksi, että niiden vauvalapsi tuotteet miellyttävät eniten mun silmää :)

Ja koska on pussareita, täytyy olla myös aluslakaniota, tämä oli niiiin ylisöötti:


Sitten vielä tämä takki. ADORABLE <3 Meillä on tosin jo yksi tällainen, mutta lilana.. Katselin tätä  valkoista etukäteen netistä kun rupesin haalimaan neidille talveksi "kyläilytoppatakkia" ja näin tämän ihanuuden! Sitten toivoin kovasti niitä olevan myös liikkeessä, mutta eihän siellä ollut, joten tyydyin lilaan :( Valkoinen olisi nyt alennuksessa... ;)


***

Sitten Zarahome Kidsin pariin, siellä oli kaikkea niiiiin ihanaa että voisin vain linkata koko sivuston tähän näin ja sanoa että siinä on toivelista.. Mutta keräsin sieltä nyt 5 lempparia :D

Olen kova ripustamaan pikku V:n (äidin) lempivaatteita ja kauniita asuja seinille ja naulakoihin, ja tämän koristelunhan kruunaisi aivan ihanat henkarit!Tämmöiset tyttömäiset nupit olisi myös kivat :)
Pippi lamppu oli ylisyötävän söpö! Meillä on vain lastenhuoneessa ikivanha Nallepuh-lamppu, joka ei sitten sovi muuhun sisustukseen mitenkään, tämä olisi juuri ihana !Sitten, vaatteitakin oli aivan yli-ihania valtavat määrät ja ottaisin mielelläni kaikki ;) Mutta valitsin nyt tuon yhden pitkään himoitsemani takin ja aivan ihanan "vanhanaikaisen" mekon kukkavyöllä :)

Pukkiiiiii????

(Laskiko kukaan kuinka monta kertaa sanat "sööpö, ihana, mahtava, yli-ihana, ylisöpö" esiintyi postauksessa
?)

Kuvat Zara/Zarahome Kids. H&M

Odottelua :)
-V-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti