tiistai 11. joulukuuta 2012

10. ja 11. luukku: Joululahjat

Jätin eilen 10. luukun kirjoittamatta, koska koko päivä ja niin myös tämä, oli yhtä hullun myllyä kaupoissa kiertelyä ja jalat poikki tunnelmaa, kun viimein lähdettiin joululahja ostoksille. Ja koska molemmilla päivillä oli sama ohjelma, tein niistä yhdistetyn kalenteri luukun!

Joululahjavaihehan yleisesti alkaa shoppailukierroksilla. Me käytiin näiden kahden päivän aikana läpi 7 eri kauppaa/liikettä. Kyllä tuntuu jalkapohjissa ja SELÄSSÄ! 


Sitten olennaisesti tarvitaan joulupaperia. Joka vuosi mulla on sama kriisi; en halua paketoida perinteisillä joulupukki-poro kuvioisilla papereilla ja tänä vuonna halusinkin paketoida joko vanhanaikasella käärepaperilla tai valkoisella paperilla. Tulin etsiessä siihen tulokseen että maailma on köyhä, eikä ole keksitty vitivalkoista joulupaperia joten päädyin sitten kovan etsinnän jälkeen käärepaperiin. Lisäksi tuli ostettua muutama "normi"käärö miehen mieliksi, Noista viidestä käytettiin lopulta kolmea.


Lahjoja paketoidessa otetaan esiin kaikki tarvittava välineistö, jotka minulla olivat juuttilanka, punaiset kortit, nauha, sakset ja teippi. Näiden lisäksi oli myös muita kartonkeja ja erivärisiä lankoja.


Kun paketointi prosessi on viimein ohi ja kello lyö kymmentä, näyttää meidän keittiön tonttupaja tältä:


Paketoinnin lopputuloksista tuli ihan kivoja, ei sellaisia kuin mielikuvissani kuvittelin :D Mutta kelpaa, ens jouluna uusiksi!


***

Ostin shoppinki reissulla myös itselleni jotain, Leivon kauralastuja! En ole moneeeeen vuoteen syönyt niitä, ja aivan yhtä taivaallisilta ne maistuivat kuin naperonakin <3
Iso laatikko melkein tyhjä..

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti