maanantai 26. maaliskuuta 2012

Uuden kaupan katsaus.

Noniin! Päästin jatkamaan sisustushaastetta ja päästiin jo toiselle viikolle! Aiheena siis on kukka/kasvi. Se, että miksi valitsin juuri tämän aiheen vaikkei meillä ole tällä hetkellä yhtäkään kukkaa tai kasvia (paria muovikukkasta ja teko "kuusta" lukuunottamatta) halusin tehdä aiheen tästä, sillä samalla pääsen esittelemään uusia ostoksiani! 
Harmi vain että tähän postaukseen en vielä saa kuvaa aiheesta, koska HÄVITIN KAMERAN MUISTIKORTIN. Mutta ei hätää, ei se kaukana voi olla, aamulla koluan sohvan aluset ja purkit ja kipot niin kyllä se löytyy ja laitan vähän materiaaliakin edittinä tähän postaukseen :)

Kun nyt aloitin kertomaan, niin siis aiheeseen liittyvä.. tai no aloitetaan aivan alusta. Tänne tuli uusi krääsä kauppa, vähän tarjoustalon tapainen mutta nimeltään Löytötex, ja päätettiin tänään käydä se katsastamassa. Sehän oli aaaivvan ihana ja suhtkoht halpa kauppa tietyissä osin. Vaatteet nyt olivat aikalailla samaa hintaluokkaa kun normikaupoissa/perusvaatekaupoissa. Mutta kaikkea muuta sieltä löytyi! Sisustustavaraakin vaikka kuinka paljon, ja jokaiselle eri tyylille; oli maalaisromanttista, oli modernia, oli eri värejä ja kuoseja. TAIVAS ! 
Itse pienen rahatilanteen takia ei tullut napattua mukaan kuin muutama juttu (kuva aamulla :P )Ostin ;

- kahden keittiöpyyhkeen pakkauksen hintaan 3,95 e
- kaksi lasista tuikkukippoa lisää, ruskean ja punaisen hintaan 1e/kpl sinisenkin olisin ostanut jos olisi ollut :/
- ja sitten aiheen ostos oli yrtinkasvatus purkit, jossa oli kolme posliinista kulhoa ja alusta vain 2 e! Oli niin suloinen ja halpa, että päätin kokeilla puutarhurin taitojani vielä kerran. Ostin kasvatukseksi ruohosipulia ja basilikaa, mutta näin ensimäisenä laitoin kulhoihin kasvamaan vain rairuohoa.. :D Katsotaan herääkö edes se henkiin. Ja saataisiin vähän pääsiäistä meillekin!

Muuten tuli ostettua vain ei-sisustuksellista tavaraa kuten pattereita, rättejä, miehelle paita sekä pikku V:lle uudet lapaset :) (jos nämä vaikka pitäisin visusti tallessa, aina jompikumpi on kateissa. Ja kyllä, kiireessä on joutunut joskus laittamaan eripari tumputkin..) KO. Putiikista löytyi myös aivan ihania tyynyjä, joita jäin harmittelemaan kun ei tullut ostettua, varsinkin paria vaaleanpunaista joissa oli joko skootterin tai kahden vanhan ajan auton kuva eri väreissä! :) Oli herkkuja! ja hinta oli 5 e! Miksi en ostanut?

Mutta näistä kuvia räpsin ja laitan tähän postaukseen huomen aamulla! :) 
Hyvää "illan" jatkoa
-V-

EDIT: 27. Maaliskuuta


Tällaisen yrtinkasvatuskipon siis haalin :) ja vieressä siis rakkaudella kasvatettava rairuoho! 
Ja tässä pyyhkeet ja kipot jotka nappasin mukaan:


Lisäksi vielä illemmalla myöhemmin piipahtaessa ABC:llä hakemassa aamuksi kahvia törmäsin näihin kyltteihin, ja pakkohan ne oli napata 2,95 e/kpl hintaan :)


-V-

1 kommentti: