torstai 8. maaliskuuta 2012

Miten yhden paikan reissu venähtää moniin paikkoihin

 Heissan!
Aamulla sain ahaa elämyksen jonka mukaan oli pakko päästä pitkästä aikaa kirppiksille pyörimään. Soittelin ehdokkaita mukaan, mutta koska kellään ei ollut aikaa/innostusta usutin ei-niin-kirppistyyppiä-mieheni mukaan, josta parilla kirppiksellä käynnin jälkeen kehkeytyi reissu myös läpi vahinkotavarakeskuksen ja Lidlin. Ensimäisellä kirppiksellä ei kerennyt olemaan kuin vaivaiset 10 minuuttia, sillä olin olettanut aukioloajan pidemmälle kuin se todellisuudessa oli, mutta napsahti sieltä silti onneksi mukaan alla olevassa kuvassa näkyvät kaksi sinisävyistä lasipurkkia jauhoille ja sokerilla hintaan 2 e/kpl. Kotona vähän harmitti kun ei tullut ostettua useampaa :/

Toisella kirppiksellä sitten hurahtikin enemmän aikaa, koska halusin koluta joka kolon ja nurkan kun taas kerrankin oli mahdollisuus koluta rauhassa ilman että tarvitsee koko ajan pitää kiirettä jos joku pikku prinsessa saakin hermot odottelusta. Tällä kertaa ongelmaa ei ollut koska neiti nakitettiin pariksi tunniksi mummolaan kauppareissujen ajaksi. Mutta siis tältä toiselta kirppikseltä ei tullut kotiin mitään kivaa, ostin itselleni paidan, pienen laukun ja miehelle pelin. (Rupesinkin miettimään miksi ihmeessä en kuvannut niitäkin... ?? ) Kuvassa näkyvät New York kuvioiset tyynyt bongasin lopulta VTKsta hintaan 2 e kpl nekin.
Ja sitten pääsen viimein kertomaan tästä keskimäisestä ihanuudesta jonka miedän neidille viimein sain ! Ihailin pinkkiä pientä keinutuolia jo ensi kohtaamisellamme noin viikko sitten ja tänään viimein sain sen! Nakitin miehen kauppareissun jälkeen vielä ostamaan salaattitarpeita ja lähetin perään viestin "haluatko olla kultainen ja käydä noutamassa sen tuolin.." lopulta tuli puhelu jossa mies sanoi ettei siellä ollut enää pinkkejä muttei viitsinyt sinistäkään ottaa, eikä niitä enää tilata. Olin murheen murtama :( 
Mutta! kun mies astui ovesta sisään, astui mukana myös tämä pinkki keinutuoli ! Ukko halusi vain nähdä reaktioni jos niitä ei ollutkaan ja sanoi sen olevan kivempi yllätys kun hän tuo sen etten tiedä sen tulevan.. No joo, ihanaa se oli! Ja siis tämä kaunokainen 25 e hong kongista! Näiden lisäksi ostettiin Lidlistä mikrokuitu pussilakana setit, joita en niitäkään tajunnut kuvata, töks töks..

Huomasin bloggailussani jo yhden virheen, tai joka omasta mielestäni on aika yksitoikkoista ja tylsää lukemista, nimittäin se että päivittelen vain ostoksiani. Mutta annan itselleni anteeksi sen, sillä olenhan vasta tuole bloggaaja enkä oikeasti tiedä vielä hölkäsen pöläystäkään mistä kirjoittaa. Toinen juttu on kuvieni laatu. En todellakaan osaa kuvata/sommitella ja kamerani on sysivanha ja huono, annettakoon se anteeksi, saahan kuvista sentään jotain selvää :P Mutta kevennetään tunnelmaa vähän ja lopetetaan tämä päivitys kepeisiin tunnelmiin esitellen seuraavan tunnin seuralaiseni jotka nappasin kirpparilta 2 e yhteishintaan ! Illan/yön jatkoja!
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti