perjantai 16. maaliskuuta 2012

Sisustushaastetta pukka

Lukiessani Oma Koti Valkoinen-blogia, löysin sieltä kivalta kuulostavan haasteen, ja koska tällä hetkellä minulla ei (luultavasti) hetkeen ole oikeastaan mitään kirjoitettavaa, niin päätin itsekkin tarttua haasteeseen ja aloitankin sen saman tien, eli kertomalla lempiväristäni/väreistä

Lempivärini riippuu vähän aiheesta/mielestä/kaudesta, mutta yleinen lempivärini on vihreä, joka siis on voimassa yleisesti kun pitää päättää esim. kahden kuorrutetun leivonnaisen väristä, avatarin/taustakuvan/näyttökuvan väristä, kynsien lakkauksesta yms.

'
Asustuksissa/vaatetuksissa tällä hetkellä lempivärini ovat valkoisesta mustaan kaikki ruskean ja maanläheiset sävyt. Vaatekaappini kaipaisi lisää näitä ihanuuksia, sillä kun sinne katsoo, ei sateenkaarenvärin loisteesta ikinä arvaisi tätä mieltymystä, mutta vaatehankintoja tulee nykyään niin harvoin tehtyä. 
Sisustamisessa lempivärejä ovat pirteät sinisen eri sävyt pienessä muodossa, eli tekstiileissä ja koriste-esineissä, en kuitenkaan esim. seinää haluaisi siniseksi (tehoste sienän tai boordin voisin hyväksyä) tai sinistä sohvaa, eli sinistä minimaalisesti valkoiseen/vaaleaan yhdistettynä. Lisäksi tumma ruskea miellyttää silmää yhdessä jonkin pirteän värin kuten vihreän tai em. sinisen kanssa. Valkoinen ja musta taas ovat värjeä joista pidän sisustuksessa isoissakin paikoissa, kuten huonekaluissa ja seinissä, en kuitenkaan haluaisi liian steriiliä valkoista, joten vaaleaa eri sävyissä.


Kuvat Luxury-idea.com, Bloggaaja.fi ja Missmix.fi

Tässä nämä sitten taisivat ollakin, lisää tulossa huomenna ja joka päivä neljän viikon ajan siis!

- V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti