maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kun luulet olevasi askartelun # 1


Heissan! Tiedän, että viimeisestä blogihaaste postaukesta on kulunut aikaa ja pitäisi jo laittaa seuraavaa, mutta koko viikonloppu on ollut sellaista suhinaa etten ole kerennyt koko asiaa edes miettiä tai totta puhuen edes muistanut. Perjantaina räpsin kuvia, jotka muistin äskettäin ja tulin tekemään postauksen.

Elikkä, kävin haalimassa niitä kenkälaatikoita jotka oli tarkoitus päällystää. Perjantai iltana kävin tuumasta toimeen, ja mietiskelin ja kaiveskelin ensin että millä päällystää. Ensimäinen laatikko sai päälleen jouluna löytämääni ihanaa joulupaperia ja pätkän joulunarua. Tulihan siitä aika jouluinen mutta silti ihan kivan näköinen ja tässä lopputulos :
Sen jälkeen sain jostain kaukaa ensin tosihyvän idea; teen yhdestä laatikosta DIY-"punoskorin" ja kaivoin kangasta ja villalankaa. Mittailin laatikon sisältöä ja leikkelin oikean kokoisen kankaan, jonka oli tarkoitus tulla sisäpuolelle ja ympärille pyörittää villalankaa ikään kuin punokseksi;

Alku kankaan sommittelun jälkeen näytti tältäm ihan ok:lta vielä, ja päässäni pyörivä kuvajainen lopputuloksesta oli vielä mageemman näköinen tässä vaiheessa. Odotin sormet syyhyten ihanaa lopputulosta. Sitten alkoi narunkieputus. Sitten koin järkytyksen:

Suunnilleen näillä tienoilla hiffasin ettei "punoskoristani" tulisi mitään aikaseksi, enhän millään konstilla saa narua kieputettua alas asti? Sitten iski murhe ja leikkelin kaikki vaivalla kieputtamani narut pois ja mietin seuraavaa operaatiota. Pää löi tyhjää kunnes vain päällystin kannen jo leikkaamallani kankaalla:

Askarteluni laatikoiden päällystämisen kanssa jäi siihen ja rupesin odottamaan uusia ideatuulia. Ehkä mietin seuraavilla kerroilla projektini loppuun asti, ennenkuin rupean tekemään jotain suurta. Joku päivä ajatttelematta rupean vielä tekemään keittiöremppaa. Siinähän sitten ollaan.

Jatkoja!
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti