perjantai 23. maaliskuuta 2012

haastetta, hankintaa ja terveisiä

Ohho, huomasin että kylpyhuone sana unohtui yliviivata, mutta siis tämä postaus kylppäristä! (Nyt se tapahtuu, niiin kauan sain sitä pitkitettyä, mutta ainahan kaikki mikä pitää tehdä, mutta kauhistuttaa tehdä, helpottaa aina kun se on tehty) se onkin sitten tämän viikon viimeinen postaus, ja pääsen aloittamaan seuraavaa viikkoa viimein!

Eli, ihan ensimäiseksi se mitä olen jo toitottanut piiitkän aikaan, on se, että INHOAN meidän vessaa/kylppäriä. Hävettääkin niin kun kylppäripostaus pitää tehdä, olisi pitänyt vähän pistää sormet peliin tähän haasteeseen ja siirtää postauksen ajankohtaa 4. viikolle niin olisin saanut edes kunnon kylppärin postauksen.. :D
 Muistan kun tätä asuntoa tulimme katsomaan ja ihastuin siihen miten hyvässä kunnossa ja kivasti asunnot on suunniteltu, ja valittu hyvät sävyt lattioihin ja seiniin ym. tosi fiksusti tehty asunto, joten oletin kylppärinkin olevan vähintään kaakeloitu. Järkytys kumminkin kohtasi kun oven avasin, maailma sortui altani, järkeni petti, kaikki oli murskana (no ei nyt ehkä oikeasti, mutta siltä tuntui :D ) Kylppäri oli niin hirveä, oikein kunnon pihi-säästetään-mahd-paljon-rahaa-kylppäri. Ällöt vähän keltaiseen vivahtavat seinät ja PUNARUSKEA lattia ja muutenkin todella tönkkö koko helahoito. Suurin helpotukseni on ettei tätä hirveyttä tarvitse pitkään katsoa, kun uusi tulee ;)

Eli siis ihan perus peilikaappi+allas ILMAN alakaappia.. + pönttö ja suihku kylppäri. Huh.


Joko huomaatte mitä tarkoitan järkytyksellä kun näin vessan lattian? Aa, yksi lisää mistä oikeasti pidän vessassa on patterit, ne on vaan jotenkin niin kolahtavan muotoisia s)

Onkohan mun silmissä vai kamerassa jotain vikaa kun ei se seinä tässä kuvassa olekaan enää  kellertävä? (huomatkaa puuttuva vessapaperi rulla.)

Minulla oli lisäksi kaksi kuvaa, juuri altaalla olevasta nestesaippuapumpusta ja iki-ihanasta pinkistä vessaharjastamme, mutta kadotin kuvat jonnekkin??? (jäi toiseen tietokoneeseen enkä jaksa rupea enää sumplimaan.. :D ) Mamin aionat ylpeyden ja rakkauden kohteet kylppärissä!  Tähän samaan postauksen keron päivän haalinnastani jonka hinnaksi tuli 0 €,
olen lueskellut teidän muiden iiihania blogeja ja nähnyt kuvia ja tuunauksia miten olette somistaneet kenkälaatikoita aivan ihaniksi, ja päätin semmoisen itsekin toteuttaa. Toteutus luontaisesti alkoi kenkälaatikoiden haalinnalla, jotka tosiaan kävin vain Kenkä Expertiltä kinuamassa :)

Tähän loppukevennykseksi perjantai-illan tärähtänyttä huumaa teille toivottaa pikku V ja koiruli!
Ja tietysti minä,
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti