keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Pienostoksia ja unelmointia..

Heissan!
Viime kertomuksesta on hurahtanut jo tovi, enkä ole oikeasti saanut mitään aikaan, ainakaan kuvien suhteen. Jotain kirjoitus materiaalia on
jo kertynyt jonkin verran. Kuvia itse kokonaisuudesta, eli meidän kodista, ei vielä ole, sillä meillä on hirveä muuttorulianssi (tämähän taisi olla vain tekosyy, oikeat syyt ovat sikolätti koti, laiska kuvaaja yms yms) eikä mikään ole paikallaan ja kaikki on sikin sokin, mutta kaikki aikanaan.

Tähän postaukseen sentään jotain materiaalia on, nimittäin ensimäisiä sisusta-halvalla-ostoksiani toissapäiväiseltä.
Olen pitkän aikaa himoinnut kaikenlaisia ihania, kalliita ja todella kauniita maljakoita, joita minulla on.. no, näin pikaisesti laskettuna ennen ostoksiani pyöreät 0. Ensin kerron vähän HAAVEITANI joihin minulla ei tule olemaan varaa ikinäkoskaanmilloinkaan, tai jos varaa oliskin vaikka kahteenkin niin en niitä raskisi ostaa. (olen todella todella pihi.)

Ensimäisenä haaveissani on Iittalan Aalto maljakot, mieluiten väreissä musta ja sininen. (Kuva iittalahomeshopping.com) Myös vaaleat kirkas tai valkoinen kelpuutettaisiin, mutta niistäkin mieluummin kirkas. Nämä kun joskus saisi !
Mutta, unohdetaan Aallot hetkeksi ja siirrytään katsomaan mitä sitten ostin (bad quality warning, käytetty kännykkäkameraa!)

Ostin kuvassa olevat maljakot pienellä kierroksellani Prismassa ja Hong Kongissa. Prismasta nappasin käteeni keskimäisen ison maljakon merkiltään Martinex alennus hintaan 5 e. Siinä ehti jo kaksi kimppua tulppaaneja olemaan pöydän somisteena, mutta ne kuihtuivat jo :( Pienen hurrikaanin ja pitkulaisen maljakon osti Hong Kongin puolelta hintaan Hurrikaani 3 e ja pitkulainen 1,50 e. Eipä ollut kallista, lisäksi ostoksiin lukeutuivat hurrikaanissa olevat simpukat 1 e pussi sekä pitkään himoitsemani punaiset naruverhot hintaan 5 e, joista ei ole kuvaa, sillä vein ne siskolleni tuunattavaksi jotta hän lisäilee niihin helmiä :) Pitkässä maljakossa olevat kivet on ostettu jo aikaisemmin joulunaikoihin tarjoustalosta, muistaakseni hintaan 2 e. Ne oli alunperin tarkoitettu joulusisustukseen värinsä ja kimalluksensa takia, mutta miksei niitä voisi pitää esillä milloin vain. Lisäksi kukkien sisällä killuu jostainkauansitten muistaakseni lahjaksi saatu muovinen orkidea, joka ei päässyt kuvaan :(

Lisäksi olen himoinut myös vähän lisää Iittalaa, nimittäin kivilyhtyjä. En nyt ehkä juuri niitä, mutta ne ovat ensimäiset sen tyyliset tuikkukipposet jotka olen bongannut joihin ihastuin, joten ostin halvemman ja vähän erilaisen version; nimittäin Prismasta alla näkyvät kolme tuikkukippoa hintaan 1,95 e.


Lisäksi minulla on aikasemmin ostettuja merilasin kippoja kolme kappaletta värein matta, kirkas ja vihreä jotka ostin myös joulunaikoihin Tiimarin alennusmyynnistä hintaan noin 1 e kappale :)
Eipä tällä kertaa muuta, pitää rientää jo unten maille, jos kerrankin saisin itseni ylös ihmisten aikaan!
- Viivi -
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti