perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kaunis(ko) kevät?

 
Kevät on tuloillaan, jos on. Aamulla on niiiiin kiva katsoa ikkunasta ulos jo silmiä avatessa ja nähdä ihana sininen taivas ja AURINKO! HEI, TULITHAN SINÄ TAKAISIN!
 Lämminkin on, ei tarvitse enään viettää tuntia pukeutuessa ulos lähtöön. Tiet alkavat sulaa, näkyy jo muutakin kuin vain iänikuista lunta, mitä tänäkin vuonna tuli aivan tarpeeksi. Monille ihmisille kevät tarkoittaa aurinkoa, lämpöä, vihreän esiin pukkaamista ja muutenkin kaunista aikaa. Minulle alkukevät (ei kevät niinkään loppuvaiheesta) on aina masentava. Loskaa, likaista lunta, santaa, märkää savea ja talvella heitettyjä roskia kaikkialla. Tämä ehkä siksi että asun kaupungissa. No, kyllähän maallakin ja syrjässä näkee sitä likaista lunta johon sekottuu märkä savi-santa-hiekka löllö. Minulle juurikin alkukevät on aina näyttänyt siltä ja kuten edellä mainitsin, myös tältä:  
ja etenkin tältä..

Kuvat Wiki Williams, Neilvandyke ja Vastavalo

Tulipa todella masentava aloitus, no mutta, kyllä se kevät vielä kunnolla tulee jolloin saapuu myös vuokot, lesket, hiirenkorvat ja pajunkissat! Ja tietenkin muukin vihreä väri :) Kunhan nyt tuo kaikki loska ja lumi ja märkä lähtisi huitsiin.. Sen jälkeen tietenkin saapuu, mikä parasta, KESÄ!

Tämän postauksen idea ei ollut vain masentaa, sillä jatketaan sisustushaastetta! :) Tällä kertaa lipastolla/tasolla. Heh, kohta ensimäinen viikko pulkassa :) (enää jäljellä tuo kaikista kauhein 1. viikolta, mitä olen mahdollisimman pitkälle pitkittänyt, en nimittäin millään haluaisi julkaista kuvia meidän nykyisestä, onneksi kohta taakse jäävästä, kylppäristä..)

Tämäkin vähän tällainen fuskauspostaus, koska meillä ei ihan OIKEASTI ole yhtäkään lipastoa tai tasoa (keittiötasoja ei lasketa hihi..) tällä hetkellä, seinähyllyjä tosin on, muttei niistäkään mitään kahta sanaa enempää kerrottavaa. Koska asiat näin, päätin postata lipaston josta haaveilen! 
Pitkään olen ihastellut siskollani ja ystävilläni olevia lipastoja joiden "laatikostot" muodostuvat kangasvuorisista punoskoreista. Rakastan punoskoreja muutenkin (ja kaikkia kivan näköisiä boxeja ja laatikoita, kuten tuunattuja kenkä/muita laatikoita) , niihinhän saa vaikka mitä piiloon/säilöön, eikä niiden ulkomuodon takia tarvitse miettiä, mihin vielä laatikot saisi piillon. Tässä kuitenkin yksi esimerkki hartaasta toivelipastostani, nimittäin JYSKin MAUI Lipasto kuudella korilla:

Kuva JYSK
Eipä tässä sitten tällä hetkellä varmaan muuta? Anteeksi vielä kauhea kevätangstini, syytän naistenvaivojani. Kyllä se kevät oikeasti ihan mukava on :)
Näkemisiin!

-V-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti