perjantai 2. maaliskuuta 2012

Aloittaisinko minäkin?

Heippa kaikille!
Olen lueskellut sisustusblogeja jo parin vuoden ajan harva se päivä, ainakun saan raon niitä lueskella meidän nelikuisen tytön hoidon ohella. Niistä olen saanut paljon ideoita, vinkkejä ja inspiraatiota omaan kotiini ja siitä iso kiitos kaikille lukemilleni blogeille. Näiden blogien lukeminen on niin hauskaa, että päätin kokeilla itsekin tätä ja katsoa millainen menestys omalle blogille tulee olemaan.
Tähän ensimäiseen postaukseen en aloita vielä oikeastaan mitään kovin sisustusaiheista, koska esim. kuvamateriaalia ei ole vielä kasassa, sillä rupesin tässä ihan extempore tätä toteuttamaan. Taustaa tähän juttuun sen verran jo nyt, että tällä hetkellä asumme kolmisteen minä, mies ja tytär pienessä kaksiossa, mutta meillä on muutto edessä tämän maaliskuun aikana isompaan kotiin, eli sisustus bloggaus alkaa aivan alusta.

Blogin ideana jo "About" kohdassa lukien käsittelee sisustamista pienellä budjetilla ja vinkkejä siihen miten pienellä vaivalla ja rahalla saa oikeasti kivan ja viihtyisän kodin. Ehkä pikkuhiljaa, mutta lopulta kumminkin.

Tämä postaus jää tähän, mutta ei hätää, lupaan postata KUNNON jutun aivan piakkoin! :)

~V~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti