perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kaikki mukaan!

Tänne hoilottelen nyt kunnon arvontapläjäyksen!

Sisustusunelmia - blogissa on käynnissä arvonta jossa on palkintoina lahjakortteja White Coast- verkkokauppaan tai myymälään! Itsekin arvat heitin kehiin kyseiseen arvontaan, ja niin sormet syyhyää koko ajan kaikkea kivaa verkkokaupasta! Siinä toivossa että voittaisin katselin kaikkea mitä lahjakortilla ostaisi, mutta jos kaiken ihanoimani ottaisin, tarvitsisin ainakin 100 lahjakorttia... :D

Kuva White Coast.fi
Toisen arvonnan löytää Suklaamarengin -blogista jossa arvotaan kaksi aivan ihanaa kangassydäntä teksteillä! Noistakin jos jomman kumman saisi, ai että !

Kolmas arvonta on juuri bongaamassani Modernia Maalaisromantiikkaa -blogissa, jota kannattaa vilkaista ihan kunnolla muutenkin kun vaan arvonta mielessä! :) Siellä arvotaan keittiöpyyhkeitä, jotka nekin kelpuuttaisin enemmän kuin mielelläni, meillä nimittäin on köyhää a) keittiöpyyhkeitten määrä ja b) ulkonäkö..
Kaikille hirrrrmusti arpaonnea! Ja itselleni myös ;)

2 kommenttia:

  1. Hei! Tulin vastavierailulle ja sait myös ensimmäisen lukijan:) Tosi hieno se lasten keinutuoli tuolla aikaisemmassa postauksessa, voisin meillekin tuollaisen käydä hakemassa. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohho! Tämäkin blogi sai lukijan! :D Elämäni varmasti miljoonas blogi, mutta ensimäinen johon saan lukijan! :D joo, se on aivan ihana vielä luonnossa ! harmi kun (täällä päin ainakaan) ei ole enää kun sinisiä :/ tuokin on mallikappale vaaleanpunaisesta, joka oli viimeinen. :) Samoin myös sinne! ja kevään alkua :)

      Poista