sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tyssäilyä!


Meillä tämä päivä ei ole vielä tuntunut mitenkään erikoiselta. Odotan innolla mitä mies on keksinyt, tai onko keksinyt yleensäkään mitään, lähti nimittäin hakemaan meidän pikkuista yöhoidosta takaisin kotiin :)
Viime torstaina kumppatäti ilmoitti että aikoo ottaa tytön yökylään viikonloppuna, niin mikäs siinä kieltämään, saatiinpahan yhteistä aikaa joka vietettiin pitkin kaupungin yötä :) Oltiin nimittäin kuppilassa ENSIMÄISTÄ kertaa kahdestaan! No, ainahan kerta se on ensimäinenkin.
Suursiivous olisi tänään edessä! Ihan vaan senkin takia kun meille päin on kyllä tulossa vieraita ja huomenna lisää! Ja täällä alkaa olla aika tuskaisen näköistä.. 

Ja siitä piti kertoa, että en nyt tiedä miten bloggailu hetken jatkuu, koska tietokone jossa on muistikortinlukija sanoi sopparinsa taaaaaas vaihteeksi irti, eli en saa laitettua kuvia. Läppärissä on joku häikkä, että jos sen sammuttaa se tyssää kohtaan missä on vain musta ruutu ja vilkkuva viiva. Eiikä etene. Ollaan siis varjeltu sitä koko ajan ettei sammu kokonaan, menee vain lepotilaan. Joten en tiedä, että mitä on poissaollessamme yöllä tapahtunut kun se on sammunut! Luultavasti vain joku päivitys joka on yrittänyt käynnistää konetta uudelleen. Että näin.. 
Mutta!

AIVAN MAHTAVAA ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE /


Kuva Flora2000

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti