lauantai 5. toukokuuta 2012

Korvia.

Heipsan! 
Tulihan sieltä kaunis päivä! Aamulla kaupoille lähtiessä oli niin masentava olo kun kaikkialla oli harmaata ja pimeää ja kylmää, ihan kuin tulisi taas syksy, mutta nyt se aurinko taas paistaa helottaa täysillä! Tuuli kun menisi vielä pois.. Auringon paisteen merkeissä oli mukavaa viettää siskontytönkin 9-vuotis synttäreitä :) ja minä sain taas vähän vauvavapaata kun pikku V kiersi sylistä syliin! Nykyään sitä osaa jo nauttia kahvikupistakin rauhassa ihan erilailla kuin joskus muulloin.

Ennen synttäreille lähtöä tuli haettua Facebookin kirppisryhmästä bongatut ihanat tyynyliinat ja ne pääsi koristamaan meidän makkarin sänkyä! Harmi vain kun ei ollut kuin yksi tuonkokoinen tyyny, niin toinen näyttää vähän hassulta livenä kun liian iso tyyny on sullottu sinne väkisin :D


Pikku V:n kummitätikin tuli kylään ja käytiin kävelyllä ja kotipihalta nappasin salaa muutaman koivun oksan maljakkoon! Toivottavasti ei vaan tule ötöiköitä.. 
Jotain vihreää meidänkin kotiin! Odotan niin että joku päivä ehtii käymään kukkakaupassa ostamassa jotain kivaa huonekasvia ja ihan vaan kukkaakin!


Mukavaa lauantai-illan jatkoa! :)
-V-


2 kommenttia:

 1. Kauniit tyynyliinat!
  Hienosti vihertää siellä koivunoksat.
  Meillä satoi täällä vettä koko päivän, mutta huomiseksi on luvattu aurinkoisempaa ilmaa.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täälläkin eilen satoi aamusta vettä, mutta päivä oli mitä mahvtavain! :) Tänään taas aamusta (ja vielä äskönkin..) oli aurinkoista ja ihanaa, nyt kun katsoo ikkunasta on jo taas harmaata :S mutta kyllä se siitä ! Ja kiitos, samat sinne! :)

   Poista