perjantai 4. toukokuuta 2012

Punamultaa


Enään yksi tämän jälkeen ja päästään VIIMEIN 4. viikkoon! Jee! Tässä nyt nopsasti nappasin kuvat tuolista, jonka sain mummolan vintiltä, jonka hioin ja maalasin valkoiseksi. Ja taaskaan ei ole ennnen kuvaa! :/ Onneksi tuoleja on montakin, voisin napata kuvan alkuperäisen näköisestä samalla kun joku päivä suuntaamme hakemaan nikkaroimani tikkaat :)
Eli tällainen siitä tuli:


Kauneus pääsi siis toimittamaan yöpöydän virkaa makkarin nurkassa. Tuolista tuli kivan näklien, kun samalla sudilla, millä veteilin, on joskus maalattu punamulta maalilla niin tuli paikka paikoin sellainen kiva hailakka värisävy, alla lähempää kuvaa punaisuudesta.


Siinä haasteesta, tulin myös kertomaan jotain mahtavaa! Voitin VIIMEINKIN blogiarvonnassa! Olen osallistunut puolen vuoden sisällä varmaan miljoonaan (lue: ehkä kymmeneen..) arvontaan, ja nyt voitin!
Palkintonani sain Pinkki työhuone -blogista ihanan muffinsi tarjottimen ja kaaaasan suklaata, jotka kuvailen heti kun odotettu paketti saapuu perille! :)
Kiitos ihanasta voitosta Maria! 

Piti postailla kuvia luonnostakin ja läheisestä ankkalammesta kun käväistiin koko perhe kävelyllä, mutta mun ikiaikanen kamera teki tenän liian kirkkaassa valossa! Enkä saanut yhtään kuvaa :( Mutta oli silti kiva kävelyretki, on niin kesäistä kun ei ole enää missään lunta, aurinko paistaa ja on juuri sopivana lämmin :)

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti