torstai 10. toukokuuta 2012

Flower Power


Heippa taas! Huomaattekos, mun kukat KASVO yhdessä yössä! No ei vaan, päätin päästää itseni helpommalla ja ostaa ihan "valmiita" kukkia, vaikka tuskin nämäkään kauaa elossa pysyvät, varsinkaan alla oleva vielä nuppuinen orvokki, jonka survoin väkisin pieneen ruukkuun. Voi Orpeli raukkaa. 


Puuhailin myös tänään sisustuksen parissa. Kauan sitten bongasin Mustikkamäki -blogista kivan inspiskuvan, jossa oli lasipurkkiin kietaistu kivannäköistä kangasnauhaa ja siellä oli pikkulusikoita. Päätin käyttää kivan näköistä ideaa ja laittaa meidän kaikille ruokailuvälineille oman purkkinsa. Ainakin minun silmää miellyttää!
Ja tuli laatikoihin enemmän tilaa, ärsyttää nimittäin että meillä on keittiössä kaappeja (13 kpl) vaikka muille jakaa, niistä osa tyhjiäkin vielä, mutta laatikoita ei ole kuin 3 kpl! Nyt sai vähän järjestelmällisemmin tavaroita ja jopa mahtumaan niin ettei tursua yli äyräiden..


Lopuksi vielä kertomus jostain mistä en tiedä onko se edes ihan soveliasta, mutta aamulla facebookkaillessani törmäsin videoon jossa nainen pahoinpitelee pientä vauvaansa, ja tämähän kirvoitti ihan vedet silmille :( Tuli todella paha mieli! Illalla sainkin tietää että juttu on jo vuoden vanha ja äitikin vankilassa, tosin vain 18 kk! 

Tästä pääset iltalehden juttuun aiheesta.
Miten maailmaan mahtuukin tuollaistakin :( 

No mutta, ajatellaan iloisempia aiheita, nimittäin kohta on ÄITIENPÄIVÄ!
Omalle äidille en ole keksinyt niin MITÄÄN konkreettista lahjaa, joten päätin jakaa äidille erään ihanan biisin sanat tekstiviestin muodossa heti sunnuntai aamuna, nimittäin Robinin Ihan Helmi, ihan helmi on biisikin!
Tässä teille fiilistelyksi ;)


Ja mitä ihmettä höpötetään muuta, sillä kyllähän tyhmäkin näkee (kuulee) että TÄMÄ POIKA OSAA LAULAA!

Viikonloppuja! :) 
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti