sunnuntai 20. toukokuuta 2012

kuvaton piste kom

Tästä tuleekin tälläinen kuvaton postaus. Tai saatan jostai netin syövereistä napata pari kuvaa mukaan, jos sattuu aiheisiin liittyvää hienoa löytyä :)

En oikeasti edes tiedä mistä kirjottaisin, tuli vain hirveä himo päästä postailemaan. Miten olisi vaikka viikonlopun puuhailut? Ja tuli samantien tenkkapoo, mitähän me ollaan edes puuhattu.. 

No, keskiviikkona veljeni tuli tänne päin suomea neljän päivän lomaansa viettämään. 
Torstaina me vietettiin helaa leppoisasti, käytiin siskon luona kyläilemässä ja sain taas parit uudet verhot matkaani :) Tai uudet ja uudet, käytetyt mutta meille uudet. 
Perjantaista ei ole oikeastaan minkäänlaista muistoa että mitähän me tehtiin? Taisi olla ihan perus kotona-koko-päivä ja suursiivon teko. 
Enää tänään sunnuntaina ei kyllä siltä näytä.

Lauantaina käytiin vain "hyllykköshoppailemassa" joka on ikkunashoppailun sisällä tapahtuva versio. Jonka jälkeen mentiin toiselle siskolleni rauhaisalle ja mukavalle omakotitalo-alueelle grillailemaan ja viettämään aikaa, kävin siinä taas tilaisuuden saadessa hänen tyttjensä kanssa rullaluistelu lenkillä :)
Eilen yöllä tuli myös katsottua Paranormal Activity leffa viimeinkin, kun se telkkarista tuli. JA OLISI PITÄNYT JÄTTÄÄ KATSOMATTA! Meinasin pissata housuun monta kertaa, olen meinaan tooosi herkkis tällaisissa kauhuleffoissa, muita kauhuja pystyn katsomaan haukotellen, mutta kaikki paranormaali jutut... hyi..
Ketkä muut katsoivat leffan, tai on nähnyt? 
Mitä olitte mieltä?

Tänään nukuttiin tooosi myöhään, ihan hävettää sanoa, että puoleen päivään saakka! KAIKKI KOLME! :D mutta kyllä välillä saa pitää rokulipäivä :D
Illemmalla tehtiin koko perheen kävelylenkki anoppilaan, grillattiin ja lähdettin mahat täynnä tallustamaan kotia kohti!


Kuva Closetsdesign
¨
Huomenna aion herää aikaisin, juoda kahvin, vitkutella hetken netin syövereissä ja katsella pari Salkkari jaksoa eteenpäin ja aloittaa ikuisuusprojektin, nimittäin tätä-ei-ole-vielä-koskaan-tehty-järjestyksen meidän joka ikiseen kaappiin. Kaikissa kaapeissa on kaikkea, jos etsit jotain, se saattaa olla missä vaan kaapissa. Inspistä lisää ylläoleva kuva, ja olen aina haaveillutkin tällaisesta "pukeutumishuoneesta", mutta omassani saisi olla enemmän kaappitilaa, että sinne saa muutakin rojua, eli olisi yhdistetty pukeutumis- ja vaatehuone.
Saas nähdä saanko sittenkään mitään aikaiseksi, vai laantuuko inspis yön aikana.

Mahtavaa tulevaa maanantaita;)
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti