torstai 17. toukokuuta 2012

Hoplaa!

Noniin! Pienen blogitauon jälkeen sain viimein kuvia aikaseksi. Niiden laatu on entistä heikompi, koska ne otettiin kännykällä. 
Meillä on ollut aika lailla normaalia elämää muuten mutta maanantai ja tiistai vieteltiin aika paljon kaupoissa pyöriessä ja vähän uusimassa kaikkien vaatevarastoa kesää varten, itse sain mm. tuleviin miehen serkun ylioppilasjuhliin uuden mekon, viimein uuden uikkarit ja sandaalit/kesäkengät kesäksi.
Tuli muumimuki varastoakin suurennettua ja nyt niitä on jo huimat 4 kappaletta! Siitä se lähtee ;) Kokoelmiin pääsi mukan rakkausmuki ja hattivattimuki :)

Eilen vietettiin kesäpäivää mummolassa, kun se oli tyhjillään. Vanhemmat eli mummi ja pappa olivat pienimmän sisaruksen kanssa lähteneet mökille, joten meidän perhe ja jäljelle jääneet V:n sylikummi ja setä paisteltiin makkaraa ja saunottiin, ja illan lopuksi pelattiin hauskaa Älypää nimistä peliä, jossa pidettiin hassuja pantoja päässä, joihin lykättin kortti ja toisten piti vihjailla kuka olen! Oli mukavaa, vaikka illasta alkoikin satamaan :)

Sitten kuvasaldoon:


Unelmasopista tilattu Rakkauden Puu- seinätarra tuli viimein! Ja pääsin lätkimään sen pikku V:n seinälle, olisi pitänyt ehkä laittaa se jonkun tason "päälle" jotta se olisi tullut vähän korkeammalle, olisi luultavasti näyttänyt paremmalta. Mutta toisaalta sitten taas tulee siirrettyä kalusteita ja vaihdettua järjestystä sen verran usein että ehkä parempi lattian varassa. Huomaattekos, kun viimein sain verhotkin laitettua ikkunaan! Kuvassa tarra hieman jääkin sen taakse.. :)


Mies ja veljeni kävivät myös hakemassa nikkaroimani tikkaat mummolasta, jotka eivät sitten olletkaan ihan sen näköiset itse toiminnassa kuin kuvittelin, mutta ne nyt vielä etsivät paikkaansa.


Sain äitienpäivälahjaksi pikku V:n sylikummilta ruusupuskan! Yritän vaalia ja hoitaa sitä kaikella rakkaudella mitä sydämestäni ikinä löytyykään jotta se pysyisi hengissä :D On se ainakin vielä toistaiseksi.

Sain myös otettua kuvan tuolista, joka makkarissa nököttää, miltä se näytti ennen. Kuvissa ei esiinny kylläkään sama tuoli, mutta "sama" tuoli kuitenkin. Ruskea tuoli ei jäänyt meille, vaan sai uuden kodin miehen työkaverilta. :)


'
Aurinkoisia kesän-saapumis-päiviä kaikille! Vaikka tänään ukkosta luvattiinkin, ja täällä ainakin on harmaa ja tosi painostava kostea ilma. 

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti