lauantai 28. huhtikuuta 2012

Tuleva Leipuri-kondiittori esittäytyy.


Jaa, että tämän näköinen kakku sieltä loihtui. Kaikki oli hyvin, kunnes tajusin sokerimassaa olevan liian vähän. Eli, se ei riittänyt tarpeeksi hyvi reunoille, ja reuna repeili ja meni möykyille sitä yrittäessä silottaa. Päällisestä nyt tuli ihan okei, ehkä keksin vielä jonkun varasuunnitelman millä peittää rumat sivut. Tai annan olla, rikkihän se menee koko kakku ensimäisen lapioniskun osuessa. Ja olen vakavissani harkinnut Leipuri-kondiittorin kuvaa, ehkä jos lähettäisin kuvan tästä kakusta, pääsisin säälistä sisään jos vaikka oppisin jotain.
Sisältö kakusta vaikutti hyvin lupaavalta, päätin testata jotain uutta ja käytin välissä pilttejä. Täytteet ovat hyvin yksinkertaiset, kermavaahto-kuningatarpiltti-banaani-persikkabanaanipiltti. Saas nähdä miltä maistuu ;)
Kostutukseen käytin tattaraa, Angry Birds limua!

Voileipä kakkukin onnistui SISÄLTÄ aivan mahtavasti, tuntuu että söin pelkkää täytettä enemmän kuin laitoin sitä kakun väliin. Taivaallista! Välissä on siis vain kanaa, majoneesia (maustettu currylla), kurkkuinen salaattia ja raejuustoa. Sisällys siis kuin suoraan Luojan luoma, mutta päällys jäi vähän ankeaksi, kovan kiiren takia. Sain kakun juuri valmiiksi ja kaappiin piiloon, meni 15 minuuttia ja kakun sankari seisoi oven takana ! Huh. Ehkä panostan koristeluihin sitten syksyllä kun pikku V täyttää vuoden.. Tai annan jonkun muun tehdä sen, mutten sitten annakkaan. Vaikka tekisin itse kuinka huonosti, olen silti niin kunnianhimoinen, että TÄYTYY saada tehdä itse.


Ja kau(hei)niita kakkuja piristämässä, ihana aamuaurinko, kivaa että palasit taas! :) Onnistuisikohan grillaamaan lähtö tänään? Eilenkin paistoi aurinko, mutta tuuli niin kovaa että olisi mitään nuotiota saanut syttymään, saatika siinä puuskassa pysymään makkaraa ritilällä.


Hyvää vapun odotusta ja viikonloppua!
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti