sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Lastenhuonetta

 Tättärää! Nyt pitääkin päivitellä taas, kun netti on niin ei täältä malta pysyä erossa. Vaikka ulkona on kiva ilma.. hyödynnettiin sitä kumminkin jo käymällä piiitkällä kävelylenkillä ja samalla vähän tarkistelemassa lähitienoon jalkakäytäviä että kuinka paljon hiekkaa niissä on, jos vaikka vielä tänään tai huomen illalla avaisi rullistelukauden! :) Rullistelu on mulle kuin henki ja elämä, talven yli on aina rankkaa kun ei pääse rullien päälle.. :(

Nyt siis postaus jossa pääsee esille pikku V:n ihan ikioma huone, ja sankari loistamaan myös itse kuvissa, kun kuvanottohetkillä tirsoja veteli sängyssään.
Ensimäisessä kuvassa näköä ovelta otettuna, matto on vielä väliaikainen, joku sinne piti viskaista. Halajan huoneeseen iiiisoa pyöreätä (miksei neliskanttistakin mutta mieluummin pyöreää) nukkamattoa, tietenkin jossain maanläheisessä värissä :) Verhot puuttuu, ne ovat kovaa vauhtia matkustamassa siskon eteisestä meille, kunhan ne joskus muistaisi napata mukaan..


Aikasemmassa postauksessa näkyvät kaapit wsiis pääsivät tähän, ja olivat juuri sopivat ja muutenkin ihanat, kiitos vuokraisäntä <3


Vihdoinkin kiikkutuoli sai arvoisensa paikan! Se olisi kyllä sittenkin saanut olla jonkun muun värinen.. vaikka valkoinen? Mutta, uskonpa että neiti isompana pitää mieluummin tästä väristä, hänen huoneensahan se on :) Lackin päälle olen pitkään halajanut V puukirjainta ja pehmoleluja istuskelemaan, mutta kaikki aikanaan.


Siellä se ylpeä huoneen omistaja nukkuu äidin uuden rakkauden kanssa! Himoitsin tuota tyynyä pitkään kunnes sen raaskin ostaa, yllätys yllätys löytötexistä, hintaan 5 euroa. Toinen vaihtoehto olisi ollu yhden mopon kuvalla, mutta autot oli kivempia :)


Löysin myös koneen uumenista kuvan meidän edellisestä keittiöstä (älkää katsoko sotkua..) ! näköjään heinäkuulta 2011, vaikka vasta syyskuussa muutettiin.. taitaa kameran päivät olla sekaisin :D


Loppukevennykseksi kuva puutarhuroinnistani! Kasvatin siis yrttiruukkuihin viherpeukalokokeiluna rairuohoa, ja kappas, SE KASVAA!


Hyvää pääsiäsien jatkoa!

-V-

1 kommentti:

  1. Hih mun mielestä tuo pinkki kiikku on ihan paras! ..oon vissiin ihastunu pinkkii tai jotain ;)

    VastaaPoista