maanantai 9. huhtikuuta 2012

Säästäminen alkaa tästä!

Kirjoittelin jo aikaisemmin päivällä, mutta oli pakko tulla kirjoittelemaan uudestaan!
Olen pitkän aikaan masennellut kun ei ole oikeastaan varaa muuttaa sisustusta suuresti, eli huonekaluilla ja vähän kalliimmilla tavaroilla, taas lueskelin muiden blogeja ja katselin iiihania koteja ja märehdin itsesäälissäni, kunnes päätin kasata yhteen kaikki mitä haluan ja mitkä riittäisivät tuomaan sen jonkin omaankin kotiin ja tällainen kollaasi siitä tuli:

Kuvat IKEA

Hinnat ovat noin hintoja, pyöristelin niitä vähän ylöspäin mutta siis nuo kaikki kun saisin olisin aivan hurmiossa! Ja lopulta laskiessani, ei hintaa tullutkaan oikeastaan niin paljoa, noin 400 euroa. Ja laskeskelin myös että jos haluaisin syntymäpäiväkseni heinä-elokuulle niin pitäisi säästää siis noin 100 e kuussa, mikä on meidän tämänhetkisellä budjetilla aika paljon, mutta toivottavasti sen arvoista. 

Eli siis, meillä on olohuoneessa vain yksi sohva (tällä hetkellä kaksi, toinen sysiruma moduulisohvan osa joka tekee matkaansa parvekkeelle, mutta on tyssähtänyt olohuoneeseen siihen asti kunnes saan pirttituolin pois tieltä) ja se on punainen. Sohva on aivan iiihana muodoltaan ja olemukseltaan MUTTA väri vain on niin väärä, niin väärä. Eikä tietenkään ole sellainen johon saisi päälliset vaihdettua!! argh! saisikin :/
Ja tämän takia haluan meille siis uuden sohvan ja vähän neutralisointia räväkkään olkkarin värimaailmaan. Nojatuolista olen haaveillut ja kertonut aikasemminkin, indiran päiväpeitto meillä on jo kahdesti, sinisenä ja ruskeana, mutta sen halajan valkoisena :) Mattoja myös tarvitaan koska meillä on niitä hyvin vähän, ja tietenkin pyykkisäkki. Sellaista ei ole koskaan ollutkaan, koska entisessä asunnossa oli pyykkikaappi mihin sai kaapin omaan koriin viskastua pyykit. :)

Siskollani on vähän samantapaiset pyykkisäkit kuin tuo JÄLLin mutta ne ovat erivärisiä, ruskeita ja valkoisia, muistaakseni tekstillä "LAUNDRY" ja taannoin on citymarketista ostanut, mutta eipä niitä enää siellä näy :/ vai onko joku nähnyt?

Tällaista! Pistäkää peukut pystyyn että säästämiseni onnistuu, koska vaikka olen tooodella pihi, en ole mikään säästäjätyyppiä.. :D

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti