perjantai 20. huhtikuuta 2012


Heipparallaa! Päätin repäistä, ja hoitaa koko kakkos viikon loppuun kerralla. Elikkäs käsitellen jutut tekstiili, keittiötarvike ja yllätyksellinen asia sisustuksessa. Aloitetaan siis tekstiilillä;


En tiennyt taaskaan oikeen mitä ihmettä tähän kuvaisi joetn päätin ottaa kuvan törkkupeitoista. Niitä meillä on monia monia monia ja aina niitä tulee haalittua lisää jos jonkin väristä ja näköistä. Kuvassa siis vain murto-osa oikeasta määrästä. Peitoilla saa helposti uutta ilmettä niin makkariin kuin olkkariinkin. Se siitä, seuraavaan :)


Keittiötarvikkeeksi pääsi tämä, joka pävä käytössä oleva suolamylly! Vaan ei ole enää.. toissapäivänä ruuvailin viimeiset muruset pois :( Mutta, on se tyhjänäkin niin ihana!

Yllätyksellisestä asiasa en ottanut kuvaa. En osannut. Se on nimittäin se, että kotimme ja sisustuksemme on AINA jotain ihan muuta mitä olen suunnitellut ja mistä pidän. Koti ei näytä yhtään siltä/ole sitä tyyliä josta pidän mutta kaikki ehkä aikanaan. Nuoriahan tässä vielä ollaan ja ehkä ymmärrettävää ettei ole vielä ollut oikein varaa hankkia mitä haluaa, kunhan on tarpeelliset ensin. :)

Tänään suunnistetaan pikku V:n kanssa käymään Hyvässä Kunnossa hakemassa mulle kahden viikon lahjakortti, jonka sinne voitin! :) Muutenkin ruvennut tulemaan kauhea terveys-liikunta-laihdutus intoilu, liekö kesän lähenemistä. Yksi päivä söin jopa kaurapuuroa aamiaiseksi, mitä inhona koko sielustani. Meni siinä mutustellessa varmaan puolisen tuntia ja 2 isoa lasillista vettä, että sain kaiken nieltyä. Huh.
Kauheasti mietin kaikkia mitä syödä ja millon ja mitä tehdä ja millon, mutta mitään ei tapahdu. :D Aika yleistä, ottaen minut huomioon.. Mutta, ehkä tämä lahjakortti nyt starttaisi sen innon TEHDÄKIN jotain.
Kaikki aikanaan :)
Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille! 

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti