perjantai 27. huhtikuuta 2012

Juhlatunnelmaa odotellessa..

Kuva Unelmasoppi

Heissan taas! Tulin kertomaan ihanista löydöistä! Ensimäisenä päätin tilata viimein kauan haaveilemani tuotteen, eli sisustustarran. En katsellut sivustoja ja vaihtoehtoja kuin korkeintaan 5 minuuttia kun löysin sen sykähdyttävän ja must-have-tarran pikku V:n huoneen seinälle, nimittäin Unelmasopin "Rakkauden puu" tarran, hintaan 18,50 €, sitä odotellessa! Oi että !


Käytiin tänään myös taas katsastamassa vahinkotavarakeskusta josta nappasin mukaan kahdella eurolla ihanan kangaskorin, joka jo täyttyikin roinalla ja härpäkkeellä :D ja väärinpäin kuvatun avainnaulakon sain vajaalla viidellä eurolla, odottaa vain seinälle pääsyä ja hyvän paikan löytämistä :)

Sitten kuulumisia; 
Pikkuveljeni täyttää lauantain 17 vuotta, ja päätin järjestää hänelle pienimuotoiset kekkerit, joihin nyt tuli kutsuttua vain sisarukset ja isäpappa sekä sylikummi ja joitain ystäviä. Sisarukset eivät vain pääse tulemaan :/ Tämä juhlaidea lähti siitäkin että a) on tehnyt tavattoman kauan mieli täytekakkua ja kanavoileipäkakkua ja b) haluan päästä harjottamaan kakkukoristelunäpräystä, siksi kaivelinkin kakku blogeja, ja löysin Kinuskikissan blogista ihanan inspiraatiota antavan kakun, vähän tyttömäisen mutta saa kelvata!

Kuva Kinuskikissa

Tkemäni kakku tulisi ilman lehteä ja tekstiä, ideana vain päällystää kakku ja härpäköidä siihen tuollaisia kuvioita ja väriksi vaihtuu sininen.

Olen aikasemmin elämässäni tehnyt vain kolme täytekakkua, joskus isälle ja joskus ihan vain huvikseen ja viimeksi pikku V:n ristiäisiin noin nelisen kuukautta sitten. Se oli vielä ensimäinen sokerimassa/vaahtokarkkimassa koristelu kokeiluni ja siltä vähän jäi näyttämäänkin, mutta hyvälle se maistui:


Voileipäkakkua pääsen väsäämään ensimäistä kertaa elämässäni YKSIN. Saas nähdä mitä siitä tulee, aamullakin olisi aikainen herätys että ehdin saada kaiken valmiiksi ennenkuin veli saapuu tähän päähän suomea, sillä juhlat ovat yllätys ;) ja olen vielä hereillä! No, kerrottakoon että niin höpisee ja kikattelee kolmen tunnin unien jälkeen tuo meidän pienempi V:kin..

Öitä!
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti