sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Ilmeilyä


Heissan taas pienen tauon jälkeen!  Ensimäisenä kerron, että kohta saadaan VIIMEINKIN netti kotiin! Käytiin nimittäin pitkän ei-juu-kylläpäs-nokun keskustelun jälkeen hakemassa meillekin Elisa Viihde. Ja tätä vastaan olin siis minä, koska olen niin paljon kuullut kyseisestä mekanismista negatiivista kommenttia, mutta päätin suostua ja katsoa nyt miten toimii.. Digiboxi ainakin toimii, mutta nettiä (ja tallentamista :/ ) pitää odotella vielä ainakin pääsiäispyhien ohitse.. Tänä iltana kävin kuitenkin lainaamassa isäukolta nettitikkua, oli niin kovat vierotusoireet jo päästä vähän omiin maailmoihin netin syövereihin! Mutta, tämä postaus kertoo meidän makuuhuoneetsa ja sen alustavasta järjestelystä ja ilmeestä. Lisäksi siinä salaa hyödyntää kuvia ja jatkaa sisustuskuvahaastetta, jos se vaikka joskus pääsisi maaliin. Räpsin kuvia kyllä vaikka mistä ja kaikesta kivasta josta haluan kertoa ja höpistä, mutta parempi vähän jaotella juttuja eri päivityksiin, niin on plan B niille jaksoille kun ei mitään ole :)

Tässä siis kokonaiskuva meidän makuuhuone kaikessa tyhjyydessään:


Tässä kuva toisesta kulmasta, sängyn päädystä napattuna, ja tämä nurkka/tila on sellainen jossa kaipasin vähän vinkkejä, miten täyttää se. Matto siihen on tulossa, mutta se odottaa pesemisinspiraation saapumista häkkikellarissa. Mietin kerran että voisin mummolan vinttien syövereistä mennä kaivelemaan jotain kivaa, jos vaikka tekisin löydön ja haalisin sieltä pinnatuolin, jonka laittaa vain nököttämään siihen, ehkä jokin kukkavaasi tai lehtiä päälle :) saas nähdä..


Otin lähempää kuvaa yöpöydistä, (isoista mustista kaiuttimista/mitkäliehifistelyt, joilla ei ole tällä hetkellä muuta virkaa..) koska pääsen samalla esittelemään osaa viime päivien hankinnoista. Ikean joku-lamppu minulle siunaantui FB:n kirppisryhmistä löytönä ja vain hintaan 1,50! ja seon ihana!
Ja en todellakaan muista onko sininen kuppi tullut esiteltyä ennen, koska sain jonkun pakkomielteen rupea haalimaan näitä kippoja ainakun näen niitä ja en enää muista mikä on millonkin ostettu.. Mutta liila finmarin tuikku tuli mukaan Löytötexistä hintaan 1 e !


Ruskean kipon ostin viime keskiviikkona myös löytötexistä eurolla :)
Ja nyt on haastekin hoidettu tältä erää huh!


En tiedä, miksi otin taulusta lähi kuvan, mutta olen aina ennen inhonnut taulua koska sille ei ole ollut mitään sopivaa paikkaa väriltään/kuvaltaan, kunnes oivalsin että sehän on kuin tehty makkarin tämänhetkiseen värimaailmaan. :)


Sitten halusin esitellä jotain mitkä niiiiiin pännii mua tässä asunnossa, nimittäin meidän vaate/säilytyskaapit, ja eniten oven KAHVAT! Onneksi ne voi vaihtaa, kunhan raha sallii.. Kaappien sisäosakin on kamalaa, koska hyllyt on kuluneita ja törkyisiä, mutta ne ei onneksi näy päälle päin..


Ja loppukevennykseksi jotain mihin rakastuin, kun luin Ikean parveke/terassi kalusto kuvastoa. Nimittäin ensimäisellä aukeamalla oleva "asetelma" Jäin ihan tuijottamaan, eikä toisaalta kalliskaan, koska en halua lattialaattoja, kun meillä "kokolattiamatto" parvekkeella, haluan haalia vain senkin ja jakkarat! Ja jotain tuollaisia kasveja :)


Hyvää alkanutta ja jatkuvaa pääsisäistä kaikille!

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti