tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tauon katkaisua

No niiin..
Blogi tauossa menikin vähän oletettua pidempään, mutta nyt täällä takasin! Muutto on saatu suurimmilta osin tehtyä, mutta bloggailussa on silti vähän tökintää, koska meillä ei ole vielä nettiä niin tulen silloin tällöin tähän isäukolle tien toiselle puolelle käymään koneella joten pääsen kirjoittelemaan :)

Perjantaina siis aloitettiin muutto, ja ensimäistä kuormaa odotellessani räpsin kuvia tyhjästä asunnostamme, ja tässä huoneista pläjäys:


Tässä kuva olohuoneesta kauniissa tyhjyydessään. Älkää huomioiko ruskeaa sohvaa, se oli asunnossa valmiina ja se on mennyt aikoja sitten jo roskalavalle.


Tämä on meidän makuuhuoneesta, joka näytti tyhjänä tosi pieneltä, ja ajattelin että kun sinne laittaa sängyn ei sinne muuta mahdukaan, mutta kappas, kun laitettiin sänky paikalleen, jäi huoneeseen ammottava "mitähän tähän laittaisi"-tila. Sitä suunnitellessa.. 


Tässä on hyvin outo ja mitäänsanomaton kuva pikku V:n huoneesta ovelta päin. Eipä oikeastaan muuta sanottavaa tästä kuvatuksesta.


Ja lopulta kodin sydän, eli keittiö, tosin ovelta kuvattuna.


Noniin, parempaa kuvaa V:n huoneesta, sivussa olevat kaapit tosin siirtyivät vasemmalla olevalle pikkuseinälle, ja olivat siihen enemmän kuin täydelliset.


Ja keittiötäkin paremmasta suunnasta, kuvasta jää tosin pois jääkaappi, ruokakomero ja siivouskaappi, mutta on se ihana ! Uuni ja pesukone eivät oikein kyllä edusta... Onneksi pesukone on menossa vaihtoon!


Ja olkkaria sisältä päin kuvattuna. Huomatkaa tyynyjen elegantti asettelu. ;)

Harmi kun ei tullut otettua kuvaa lähtiessä suht koht valmiista kodista :/ Mutta yksi juttu on pakko jakaa! Meille oli jätetty parvekkeelle pirttikalustoon kuuluva kulmapenkki, jossa oli järkyttävät-likaiset-siniset pehmusteet, joten otin projektikseni joku päivä vaihtaa päälliset valkoiseksi ja kiikuttaa ihanuuden keittiöön! :) Tässä tällä erää kaikki... kait?

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti