tiistai 15. tammikuuta 2013

Uudet tuulet


Viimein sain Jotexin paketin perille! Jee! Elikkäs paketti sisälsi uuden päiväpeiton, vihdoin valkoisen :) ja samaan sarjaan kuuluvat tyynyn päälliset, sekä kaksi muut tyynynpäällistä ja pussilakansetit :) Jee! Nyt makkari näyttää paljon pirteämmältä ja isommalta, tosin päiväpeitto ei ollut niin paksu ja "jämäkkä" kuin oletin, joten se menee heti ryttyyn.. 


Tyynyjä huonolla kuvanlaadulla vähän lähempää. Valkoisissa takatyynyissä lukee Home Sweet Home :)
Tosin vielä makuuhuoneen ulkonäköä nyrpistää nurkassa lojuva pöytäryhmä, josta yritetään kovaa vauhtia päästä fb-kirppareilla eroon, kun ei raaskisi mäkeenkään heittää :)


ja tämä ryhmä siis myydään koska viimein sain myös jotain muuta ihanaa.. nimittäin tattararaa:


viimeinkin valkoinen pöytäryhmä! Ja kaikenkukkuraksi halvalla ja vielä isompi kuin entinen :)

***

Ja sitten toiseen aiheeseen, tein muutama päivä sitten postauksen jossa kerroin että meidän tämän kevään väripilkut koostuu vaaleanpunaisesta ja pinkistä. Noh, muutin mieleni. Katselin muiden blogeja joissa tämä toinen väri jyllää ja ne ovat IHANIA! Väri on muutenkin ihana ja olen iltaisin ennen nukahtamista visioinut meidän kotia sen värin vallassa :3 Ja viimein päädyin valitsemaan sen, kun tämä artikkeli tuli minua vastaan lueskellessa vanhoja Divaaneja:


Ja kuvastakin paljastuu, että tämä toinen väri on mintunvihreä!
Sitten katselin aikani kuluksi kaikenmaailman kuvastoja ja JYSKin mainoksestakin löysin iihanat tuolinpäälliset nykyisten sinisten tilalle!


Kohta puoliin lähdenkin katsastamaan kauppojen tarjontaa tämän värin kanssa :)
Jos onni suo, niin illalla sitten päivitystä kevään väreistä ;)

-V-

2 kommenttia:

  1. Olipas kivannäköinen tuo uusi pöytäryhmä, onnea uusille kalusteille! :)

    VastaaPoista
  2. Minttu/turkoosi miellyttää mun silmää myös, mutta tuliskohan pieneen yksiöön hieman liikaa väri-iloittelua, jos pistäis tehostevärinä toimivan keltaisen lisäksi vielä lisää värejä? :)

    VastaaPoista