perjantai 11. tammikuuta 2013

Update


Vähän päivittelyä ja parempia kuvia meidän olkkarista :) En tiedä miksei meidän olohuone koskaan miellytä mun silmää. Vaikka siivoisin ja asettelisin tuntitolkulla, silti tuntuu aina että on "hirveän sotkuista" = liikaa tavaraa ja epämiellyttävä järjestys. Elikkäs on muuttunut olkkari sen verran että sain VIIMEIN myytyä meidän vanhan punaisen sohvan ystävälleni E:lle, kiitos suuri siitä että  veit sen viimen pois :D Ja koska sohvan jäljiltä jäi iso tyhjä aukko, laitoin siihen toisen meidän "lipastoista".


Jos joku huomasi niin meillä näkyy jo sitä paljon puhuttua vaaleanpunaista tuolla hyllyllä :D Kävin nimittäin kaappeja ja sisustusesineitä läpi ja huomasin että meillä ei ole yhden tyynyn ja koristehiekan lisäksi mitään muuta vaaleanpunaista. Onhan tietty pikku V:n huone, mutta ne on tarkoitettu sinne ja on vähän liian lapsekkaita tänne olohuoneeseen :D


Lipaston päälle kävin eilen lenkkeilemässä ja hakemassa FB-kirppikseltä bongaamani ikean kaksi lamppua molemmille pöydän puolille. JA aivan ilmaiseksi! Kiitos!: )


Keittiöstä kannoin tämän huomiotasaamattoman aikoja sitten väsätyn tikashökötyksen olkkariin jonka yläpäähän sijoitin "kalenterin" koska se ei saa missään pöydillä olla rauhassa, kun eräs termiitti sen aina sotkee ja piilottaa palikat mihin sattuu..


Sitten marmatan meidän olkkarista. TÄMÄ nurkkaus häiritsee mua todella paljon! (Huomatkaa ihastuttava tyttö, joka juoksee aina kameran näkyvyyteen kun huomaa jonkun sen ottavan käyttöön) Tässä nurkakuksessa häiritsee toisaalta sen tyhjyys ja turhuisuus ja se että siellä on toisaalta nuo kengät aina hujanhajan ja ja johtoja ja !!! ARGH!


Myöskään nämä kehykset eivät enää sopineet oikeen mihkään joten keksin laittaa ne telvision molemmille puolille. Arvatkaa kuinka monta kertaa tunnissa nostan ne takaisin paikoilleen?


Ja ikkunan eteen jäi ylhäiseen yksinäisyyteensä toinen lipaston pätkä. + vähän lisää johtoja..

Jaa, ja empä saanutkaan jotexin pakettia. Näkyy jo kolmatta päivää sivuiltaan postin kautta että on paketti lähikaupassa, mutta ei ole tullut saapumisilmoitustekstaria.. Joten sitä odottelemaan. Ehkä sitten maanantaina kehtaan mennä kysymään että saanko sen henkkareita vastaan :)

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti