sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Mielen ailahteluja.

Kylläpä viime postista taas vierähtikin aikaa, tämä johtuen siitä, että kameran patterit loppui, enkä saantu aikaseksi/ikinä muistanut niitä ostaa. Eikä minulla oikeastaan ole ollut mitään mielekästä kirjoitettavaa ilman kuvia, ja kännykällä taas tulee niiiiiin huonoa kuvaa, että päätin vain sitten antaa postausten olla kunnes saan itseäni niskasta kiinni ja eilen sitten viimein muistin ostaa paristoja!

 Ja vamaan muistatte miten puhuin siitä mintunvihreästä värityksestä meidän kotiin/olkkariin. Eihän siitä mitään tullut, vaaleanpunainen vei voiton! Katsotaan sitten kesämmällä jos värimaailma vaihtuisi :D Tässä siis kuvasaldoa nyt meidän vaaleanpunaisesta olohuoneesta, kuvat ovat kaikki vähän erilaisia sillä innostuin leikkimään Picasalla :DKokonaisvaltaisesti siis on tämän näköistä, ainoa suuri muutos on siis verhot ja sohvilla olevat piristeet ja tietenkin muutamat esineet.


No ohhoh kun tulikin sitten huono kuva, mutta tästä nyt jotenkin saa selvää :D Ja joku varmaan jo huomasi että tattaraa..


Viimeinkin jo marras-joulukuun vaihteessa tilatut HM:n blingbling tyynyt saapuivat ja eilen ne kävin ärrältä hakemassa :) On en kyllä vielä ihanemmat luonnossa kuin kuvassa, kannatti odottaa! Näiden lisäksi on tullut muitakin tyynynpäällis/tyynyostoksia, kuten tämä röyhelö, jota olen pitkään katsonut prismassa ja hintaa ollut vain 5 e, mutta sitten viiime viikolla sen viimein nappasin mukaan, ja ihana on :)


Toisen blingblingin seuraksi pääsi läheiseltä "krääsäliikkeltä" ostettu sydämen muotoinen ihana pehmoinen tyyny, jossa siinäkin vähän blingblingiä mukana :) Ja tietty vanha kunnon mopotyyny ja kaikki höystettynä pinkkiin vivahtavalla X-tran halppisviltillä!


Nämä ihanat kynttilät kun näin prismassa, ne oli pakko napata mukaan! Eivät kyllä luonnossa ole noin värikylläiset, ihan vähän vain vaaleanpunaista sävyä.


Kaappien uumenista löysin joskus viime tai toissakesänä ostettua "koristehiekkaa" joka tosin koostuu muovisista pienistä palloista, ja niiden sekaan karahviin kävi hyvin valkopinkki orkidea :)


Pikku V:n joulupossu sai jäädä koristamaan Bestån päällistä kahden jo aikaisemminkin nähdyn, tosin poikkiolevan, kruunukynttilän kanssa :)

***


Kevennykseksi kuvatodistetta siitä, miten on oikeasti laitonta ja rikollista myydä minulle mitään kasveja, nämä yllä olevat eivät vissiin viikkoakaan sitten ole ostettu ja katsokaa niitä, voi luoja.

Mutta, alan jo vähän edistyä, näiden kanssa samaan aikaan ostettu sant paulia on mitä kauneimmassa loistossaan keittiössä :)


Joulutähdetkään eivät ole ihan kuolleita, mutta sinne päin!

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti