torstai 3. tammikuuta 2013

2012 Kooste

Olen monessa blogissa lukenut näitä vuoden 2012 kollaaseja ja ne olivat minusta aivan mahtavia joten toteutin omanikin :) Minun 2012 tosin alkaa vasta maaliskuusta..

Maaliskuu

Maaliskuun 2. päivänä 2012 kirjoitin ensimäisen postaukseni, joka itseasiassa oli vain tervetulotoivoitus itselleni :D Sen jälkeen postaukset periaatteesa olivat vain ostoksien kuvaamista ja niistä kertomista, olin sen verran tuore (olen vieläkin) bloggaaja etten oikein tiennyt mistä kirjoittaa :D Sitten löysin IMAGEn sisustuskuva haasteen jota päätin kokeilla, se menikin ihan hyvin, mutta myönnettäköön nille jotka eivät huomanneet, että sehän jäi kesken.. :_D


Maaliskuussa myös haaveiltiin, muistaakseen tein lupauksenkin säästää rahaa näihin kaikkiin ennen pikku V:n ensimäistä syntymäpäivää, mutta miten kävikään?


Lisäksi maaliskuussa askarreltiin ja luultiin olevan mitä parhaimpia siinä

Huhtikuu

Huhtikuussa pääsimme viimein muuttamaan meidän pienestä mutta aivan ihanasta (kaipaan sitä aika ajoin tosi paljon..) kaksiosta suurempaan kolmioon!


*


Sisustustyylin löytymisessä kesti aikansa ja meidän makkari on näyttäny muun muassa tältä, ihan hävettää että tällaisia kuvia on laittanut nettiin :D Ja kuten alemmasta kuvasta näkyy, makkarit olivat ensin toisin päin:


Lastenhuone oli nykyisessä makkarissa, ja välillä mietinkin takaisin vaihtoa. Se vaan että nykyinen pitkulainen lastenhuone on niiiin vaikea sisustaa/saada huonekalut fiksusti että ehkä ne nyt jää näin päin :D


Parvekkeella meillä majaili ikuisuusprojekti, nimittäin tämä penkki, jonka lupasin päällystää, mutta sitä ei ikinä lopulta oikeasti tapahtunut.. :D Tämä oli sisälläkin hetken, lie mikä päähän pisto. Periaatteessa oli vain istumatilan lisäämiseksi pikku V:n synttäreille ja aika nopsaan se siitä sitten lähtikin appivanhempien matkaan, ties minne :D


Huhtikuussa oli myös järjestysongelmia olkkarissa, ja ompa aika hullun myllyn näköistä ollutkin.. Onneksi nyt on vähän siistimpää <3Huhtikuussa päästettiin myös alkeelliset leipurintaidot esille ja väsäiltiin pikkuveljelle 17-v kakkuja :D Ehkä tuossa parin kuukauden päästä tehtäisiin vähän taiteellisemmat, sentään 18 v..

Toukokuu

Toukokuussa alkoi näyttää vähän paremmalta ja makkari sai enemmän minun näköistäni suuntaa!Olkkariinkin tuli onneksi pientä muutosta parempaan päin, vaikka kylläkin näkyi silti olevan tuommonen johto**lvetti, vaikkeikaan niin paha kuin ennen :D


Toukokuussa laitettiin myös vihreät peukalot toimiaan, ja katsottiin mitä tulee. Kyllähän muistaakseni mun kukkaiset säilyi hengissä pitkälle elokuuhun asti!


Toukokuussakin tuunattiin, tällä kertaa onnistuinen tuloksin:


Vanha ruskea pinnatuoli sai värikseen valkoista. Samalla maalilla oli joskus ennen vanhaa maalattu punamullan päälle, joten sekoitus sitä maalin joukossa toi tuoliin kivan vanhan vivahteen :)
Ja lisäksi voitettiin paaaaaljon suklaata Pinkin Työhuoneen blogista!

Kesäkuu


Kesäkuussa kokeiltiin taas leipurintaitoja, ja ensimäistä kertaa pursottamista :D Ja kuten näkyy, eihän siitä mitään tullut. Tai kyllähän se näytti ihan hyvältä kun se oli juuri valmis, tämä kuva kun on seuraavalta aamulta.. ja kyllä hävetti :D


Voi elämä, mä olin vielä niin ylpee näistä :D :D Noh, harjotus tekee mestarin.


Olkkarikin uudistui kesän lumoissa ja sai vähän valkoisempaa asua. Kyseinen pyöreä pöytä kylläkin on annettu jo pois :)


Makkarit vaihtoivat paikkaa, pikku V:n huone tosin VIELÄKIN etsii sitä omaa tyyliään :D


Makkari taisi näihin aikoihin olla ainoa huone johon olin melkein täydellisen tyytyväinen :D

Heinäkuu

Heinäkuussa herkuteltiin muuten vain:


Ja tehtiin taas kakkuja, nimittäin minun 20-vuotis syntymäpäiviäni varten. 


Voileipäkakkua..


Ja suklaaminttu täytekakkua. Muistan kyllä että tein vielä kolmannenkin kakun, nimittäin sen mitä Kinuskikissan sivuilta näyttelin ja hehkutin harva se päivä, sellainen pinkura hyydykekakku, mikä oli aivan mahtavan makuista, mutta missä on kuvat?


Saatiin ne kukatkin kasvamaan!


Lisäksi löydettiin kameran negatiivikuvauksesta uusia ulottuvuuksia ;)

Elokuu


Elokuussa makuuhuoneen järjestys vaihtui taas kerran, ja on vaihtunut monet kerrat jo tämänkin jälkeen :D


Käytiin aikuisten lomalla Silja Europalla, periaatteessa minun syntymäpäivälahjakseni. Oli niin ihanaa istua pitkästä aikaa ihan rauhassa ja juoda kylläkin ihan hirveän makuista shampanjaa ja syödä mansikoita, ihanassa ilmapiirissä :)


Käytiinhän sitä koko perhekin lomalla keskisuomessa parin päivän ajan äitini luona :)
Lisäksi suunniteltiin jo kovaan vauhtiin pikku V:n syntymäpäiviä :D (Moneskohan kerta tuo oli kun tässä tekstissä toistuu sana "lisäksi")

Syyskuu


Syyskuussa taas värimaailmat makuuhuoneessa vaihtui, ja olinhan tämä itseasiassa aika mukava ja leppoisa vaihtelu valkoiseen, mutta ei tätäkään tainnut kauaa kestää kun valkoinen valtasi paikkansa takaisin.


Ja mitä isommat edellä sitä pienemmät perässä, joten pitihän pikku V:nkin huonetta vähän muunnella.


Syyskuussa myös kokosin ihanan kollaasin tumblr kuvista, jotka kertovat minusta :)

Lokakuu


Ja vihdoin tuli se 1 v täyteen! Synttäreitä odoteltiin kovalla innolla ja stressillä ja sinne loihtui syötäväksi tällaisia muffineja...


...ja tällainen kakku! Nyt menee jo kuorruttaminenkin parempaan suuntaan.. ehkä ensi kerralla sitten tulee jo melkein täydellistä :D


Lokakuussa tunnelmoitiin jo joulua ja tilattiinkin jouluisia verhoja. Tulin kyllä siihen  tulokseen että nämä verhot käy kyllä kesäiseenkin tunnelmaan, joten saivat eilisen jouluraivauksen yhteydessä jäädä :)Yllätys yllätys, makkariin tuli uutta järjestystä ja olkkarin hyllykkö pääsi makkariin.


Olkkarinkin siis järjestys vaihtui ja laiteltiin vähän jo jouluvaloja ja tunnelmaa..
Äääk, joko saa puhua ens joulusta?

Marraskuu


Marraskuussa haaveet toteutui kun sain vihdoin viimein valkoisen pystynaulakon ja pääsin eroon kerrostalojen perusnaulakosta !


Marraskuussa tuunailtiin oksia joulukuntoon ja kotiinsopivaksi.Joululahjatoivelistoja tehtiin jopa kaksin kappalein. Näistä toiveista muuten tasan 3 toteutui :D


Marraskuussa insipiroituitiin (???? inspiroituitiin.. roitui? tiin?) ja tehtiin seinäkoristeita


Ja marraskuussa saatiin uusvanha sohva! :)


JoulukuuJoulukuussa kakkuiltiin ja vietettiin pikkujouluja, viimeinkin kakulla jossa ei ole yhtäkään repeämää!! Jee! Mutta maku oli kyllä mitä hirvein.... :D


Joulukuussa vietettiin itsenäisyyspäivää, jota varten ostin kynttilänkin, joka on vieläkin polttamattomana keittiön kaapissa.


Joulukuussa joulu lähestyi joten tehtiin joulusiivoa monta monta viikkoa.. Ennen joulua tuli vielä se vihoviimeinen mahatauti joten lopullinen kunnon joulusiivohuhkinta jäikin aatonaattoon.


Joulukuussa tunnelmoitiin ja odotettiin sormet syyhyten joulua. Koristeita, valoja ja kukkia aseteltiin vähän väliä <3


Pikku V:n huone alkoi viimeinkin näyttää edes jotenkin päin pienen TYTÖN huoneelta, vielkun olisi jostain aikojen alussa saanut valkoisen pinnasängyn, mutta eipä tuota enää hankkimaan kun on jo niin iso tyttö :D


Lisäksi tehtiin onnistuneen MAKUISIA mutta järkyn näköisiä muffineja. Kerrankin näin päin :D

Loppukuusta saatiin taas mahtavia askarteluinspiksiä joista ei tullutkaan ihan mitä piti..
Sitten vietettiin joulua ja toivotettiin hyvät joulut elämäni ensimäisen piparkakkutalon kuvan kera!


Sitten vietettiinkin uutta vuotta, jota en ole vielä ehtinyt teille hehkuttaa joten...

OIKEIN MAHTAVAA, HYVÄÄ JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 
2013!


-V-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti