lauantai 16. maaliskuuta 2013

Päivittelyä
Heipparallaa! Ompas taas todella edustava ja hyvälaatuinen kuva heti ensimäisenä. Napsin sohvasta varmaan 10 kuvaa, mutta silti onnistuin näköjään valikoimaan kuvia lisätessä yhden huonoista. Jokin tavara(ko?)kin kurkkii sohvan alta :D Ja tosiaan, viime postauksesta onkin kulunut taas tovi, 16 päivää melkeinpä. Mutta ei vaan ole oikeastaan ollut mitään kirjoitettavaa; ei ole mitään muutoksia, ostoksia eikä suurempia tapahtumiakaan ! :O Ainoat muutokset ovat, kuten ensimäisestä kuvasta näkyy, että otin olkkariin ihan pienen ripauksen sinistä sävyä. Siirsin makkarin kukkatyynyt sohvalle, kaivoin kaapista jouluna 2011 saamiani sinisiä tyynyjä ja vaihdoin verhot.


Verhot eivät tässä kyllä pääse oikeuksiinsa, mutta kuvan pointti onkin enimmäkseen kahlita tämä iihana auringonpaiste joka on jo usein pilkotellut tänne kevään keskitalven kylmyyteen. Pakkanen paukkuu kuolemaan johtavissa lukemissa mutta silti se aurinko vaan piristää <3 ehkä se kevät jo kohta tulee.. :)

Kirppis löydönkin olen tehnyt, mutta tosin aikoja sitten. Kiertelin vain kotona etsimässä JOTAIN mitä en ole kuvannut jotta ei postaus jäisi ihan tyhjilleen. Mutta löytö siis tämä kahden euron Mom's Kitchen-kyltti :)


***
Sitten ehkä postauksen alkuperäiseen ideaan. Olen aina miettinyt että meillä on ihan kiva ok olkkari jo pikkuhiljaa, mutta jotain sieltä puuttuu. Mutta sitten ajattelin sen ehkä olevan vähän liian tyhjä, ja alonkin mietiskellä että mitä sinne lisäillä ja sitten keksin!Tähän sohvan nurkkaukseen olisi kiva saada joku pieni-iso lipasto, ei kauhean korkea muttei mikään tv-tason matalakaan. Katselinkin nopeasti jyskin sivuja koska ensimäisenä tuli mieleen mauin kolmi"rivinen" lipasto, jonka sarjaa meillä on penkkikin olohuoneen ikkunan alla. 

Mutta sitten selaillessani löysin toisenkin kivan ja yksinkertaisen näköisen lipaston nimeltään bastian joka oli sitäpaitsi halvempikin, joten saas nähdä jos tällainen vaikka rahatilanteen salliessa meille kotiutuisi :)
(Toisaalta pieni sneak peek tähän väliin, tuntuu vähän turhalta ihan tähän hetkeen nyt mitään suurempia muutoksia/ostoksia suunnitella minnekään kun on harkinnassa eräs vähän isompi hanke.. mutta siitä myöhemmin ;) )


Mutta, eipä tällä kertaa sitten mitään kummempia, kai? Joten hyytävää kevään odottelua vaan :)

-V-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti