perjantai 29. maaliskuuta 2013

Angry Birds


Huuhheijjakkaa, taas ehtikin vierähtää viime postista :) Noh, tässä harvoin kirjoittelussakin on se puoli että sitten kun kirjottaa, niin on oikeasti jotain aihettakin kirjoittaa eikä vaan väkisin väännettyä postausta. 

Tässä postauksessa siis esittelen taas jo vähän edistyneitä kakkutaitojani Angry Birds-kakulla!
Tämä kakku tuli siis tuttavani pienen pojan 2-vuotis syntymäpäiville, oikein paljon onnea!


Pohjana on normaali sokerikakkupohja, kostukkeena onkin sitten vain kinuskikastiketta jonka päällä lepää minun ja tuttavani nimeämä "Viennettalätyskä" eli sulatettua suklaata joka kohmetettiin uudestaan kakun muotoon ja sinne väliin, itse täyte onkin sitten valkosuklaamousse joka koostuu:

2 valkuaista
3 dl kuohukermaa
150 g valkosuklaata

Valkuaiset ja kermavaahto vatkataan erikseen. Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa. Sitten vaahdot yhdistetään ja sekaan vatkataan varovasti sula suklaa, ja pidetään ainakin tunti jääkaapissa, oi nam!

Päällä onkin sitten vain suklaakreemi, ruohikkona piparmintulla maustettua tuorejuustoa, hiekkana kakun ympärillä ja päällä on mariannerouhetta. Alareunan kivet koostuvat turkinpippureista, ja ruohon korret ovat mantelimassaa. Linnakkeen seinät ovat osa kanelitankoja ja suurin osa suklaapähkinätikkuja (?)


Munat ovat ihan vain tyhjennettyjä kananmunia ja tussilla kirjoiteltuja :)

***

Mitään sisustus juttuja ei hirveästi nyt ole, kaikki on ihan samanlailla kuin ennen. Ei ole tullut muuteltua mitään eikä ostettua mitään. Ainoat on että maljakossa on tukku tulpaaneja jotka sain työharjoittelusta perjantaina, kun hommasin viimeisein päivän pulkkaan :) Lisäksi sain ihanan pienen maljakon ja Rölli suklaamunia :D
Maljakkoon törkkäsinkin sitten rairuohot kasvamaan!

Muutenkaan mitään kovin ihmeellistä ei meillä ole ollut. Tänään tosin oltiin reissussa tivolissa käymässä ja kyllä pikku V tykkäsi :) Äitikin kävi jossain ihme talossa jossa oli ihan kauheaa kun kaikki liikkui ja nyki ja voi ei, mutta hauskaa se oli silti! 

Huomenna sitten pääsiäiskyläilemään vähän minne sattuu ja kaupungille kiertelemään, ja tietty ruokakauppaan! Niin ja hei, ylihuomenna pääsee taas täyttämään haastetta :)
Btw, onko kellään muulla samanlaisia kokemuksia kuin minulla, että juuri silloin kun kaupat ovat kiinni, tuntuu kuin olisi elintärkeää päästä JUST sinä päivänä kauppaan?
Tuttu tunne. Joka kerta.

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti