maanantai 18. maaliskuuta 2013

Siivouspäivä


Kunnon siivouspäivän meillä tunnistaa siitä että pestään lattiat, pyykit ja vaihdetaan lakanat. Nyt taas pitkästä aikaa nämä H&M:n ihanuudet, meillä nk. "prinsessaröyhelöt", ja näissä näkeekin makeita unia <3 Harmi vain kun en ostanut kahta ihan samanlaista, mutta kyllä näinkin menee :) Tässä tulikin sitten esiteltyä nämä lakanat, joista postailin joskus aaikoja sitten ja lupasin esitelläkin, mutta se jäi. Samalla pääsen räpsäyttämään kuvia makkarista, sillä sängyn paikka on vaihtunut.


Nyt tämä vastakkainen seinä josta kuvaan onkin päässyt vain "romukohdaksi" jossa lepäilee tietokonetuoli ja ylimääräinen kaiutin. Tämä huone on jotenkin niin vaikean muotoinen ja nuo kaapit niin massiiviset, että on vaikea saada sitä jotenkin fiksusti. Kaapit ovat siitäkin huonot että vaikka ne näyttävät todella isoilta säilytyshirmuilta, ne on tehty jotenkin todella hassusti että säilytys tilaa ei juurikaan ole. Molemmilla meillä on ns. oma kaappi, ja juuri ja juuri omat vaatteet sinne mahtuu. Laatikot ovat todella ahtaita, hyllyjä ei ole kuin kolme kummallakin, kun toisella puolella ovat rekit. Meillä on muutenkin niin huonosti säilytys tilaa, että ukon kaapin yläpuolen kaapit valtaa verhot, lakanat ja pyyhkeet, oma yläosani on TÄYNNÄ ihan upouusia ja myös vanhoja pieniä vaatteitani sekaisin jotka maltillisesti odottavat sitä päivää jotta vielä niihin mahtuisin.

Tämän huoneen sisustusongelman takia onkin mietitty että vaihdettaisiin taas huoneet, vaikka pikku V:nkin huone on todella hankala saada toimivaksi, koska se on pitkulaisen muotoinen. Ja koska mekin nyt olemme asuneet yhdessä rehellisesti kertoen vasta reilu 1,5 vuotta, ei huonekalujakaan hirveästi ole kertynyt millä vähän maustaa tyhjää tilaa.

***


Ei ole edes koskaan tullut mieleen kuvata pyykkejä, mutta kun viikkailin näitä pikkuruisia pöksyjä ja paitoja, oli niistä pakko räpsäistä kuva, ja se näyttikin aika kivalta :D Tämän kuvan ansioista alunperinkin sain ideaksi tehdä siivousaiheisen postauksen.

Sitten jännäämään, koska Ellokselta tilaamani paketti tulee! Napsuttelin sen tulemaan vasta perjantai-iltana, joten saa vielä odottaa. Sen verran kerron että sieltä tosiaan tulee pussilakanasetit, joita yritän hirveästi kerryttää ja ne ovat IHANAT! Lisäksi, kun sain 15 euroa alennusta päätin sillä ottaa ns. ilmaiseksi jotain ja klikkailin mukaan 16 euron verhot :)
Lakanoista paljastan että niissä on tähtiä ja ne ovat ihanan kirkkaankeväänkesänpirtsakan väriset !
***

Loppukevennykseksi nostatte JOKAIKINEN minulle peukalot pystyyn, nimittäin..
hain Leipuri-kondiittorin pk:hon Stadin aikuisopistoon!! 
Hain tosin jo yhteishaussakin ihan normikoulutuksiin, mutta pääsisin paljon helpommalla tässä aikuiskoulutuksessa, kun koulupäivät sijoittuvat kello 17-21 välille, vain neljänä päivänä viikossa ja enimmäkseen opiskelu on tekemistä. Sain hakiessa tietää että alalle on olemassa pääsykoe joka järjestetään toukokuun alussa ja olen niin ikionnellinen jos saan kutsun edes sinne! Pääsykoetta varten löysin sopivasti aivan ihanan kakkusivuston nimeltään Sweetapolita! josta sain ihan valtavasti ideoita ja vinkkejä ihaniin koristuksiin mitä hyödyntää kokeessa ;)

-V-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti