torstai 21. helmikuuta 2013

Yllätys!

Sain pari päivää sitten ihanan yllätystiedon! Nimittäin ukko aikoo viedä mut ja pikkuveljeni ensi viikolla IKEAan! Tämä on siksi niin suuri ja ihana juttu, koska pääsen/pääsemme sinne niiiin harvoin; se on suht kaukana, joten matkoihin menee rahaa ja lisäksi ei sinne oikein viitsi lähteä vain katselemaan, joten pitäisi olla vähän ylimääräistäkin sitten jotain ostella. Tämä olisi elämäni jo huikea kolmas kerta IKEAssa!

Olenkin joka päivä selaillut IKEAn sivuja ja katsellut vähän valmiiksi mitä ostaa, mutta sitten lopulta suurimman osan haaveista hylännyt, sillä kivempi tehdä niitä löytöjä paikanpäällä, kuin katsoa kaikki valmiiksi ja hakea vain ne. Mutta muutama tuote tosin on jäänyt jo varmoiksi, mitä ottaa! :)
Meille nimittäin PAKKO saada ainakin yksi 110 senttinen valkoinen lack hylly sekä kaksinkappalein 30 senttistä hyllyä :) Lisäksi katselin siellä olevan suht halpoja ja kivoja perusvalkoisia verhoja, jotka todellakin lähtevät mukaan! :)

***
Tämä oli vähän tällainen kevennys postaus, kun tuntuu että aina on vaan samanlaisia kuvia ja posteja, joten ajattelin kirjoitella vähän muistakin suunnitelmista ja kuulumisista :) 
Eipä meidän viikossa oikein ole ollut mitään ihmeellistä, mitä nyt eilen rääkättiin pikku V:tä. kun valloitettiin mökkiläisten autio mummola ja käytiin ihan rauhassa saunassa sen jälkeen kun pikku V kävi jo nukkumaan, joten kello taisi olla siinä yhden paikkeilla kun pikkuisen sängystä revin ja kotiin raahattiin.. Mutta kyllähän sitä aina sillon tällöin voi vähän reissata! :)
Tosin, seuraava kesken unien reissu tapahtuukin lauantai aamuna, nimittäin lähdemme hakemaan pikkuveljeäni hiihtolomakseen tänne eteläänpäin keskisuomesta, ja lähdetään sinne koko poppoo moikkaamaan äitiäni! Ja pikku V:n unirytmien takia lähtö tapahtuu 4-5 aikaan lauantai aamuna, niin ollaan sopivasti perillä heräämisaikaan :) Ja illalla sitten nukkumaanmeno ajan tullessa lähdetään päristämään takaisin päin :)

***


Tämä kuva kertoo siitä miten musta alkaa pikkuhiljaa sitten tulla vanha ja dementoitunut höppänä (Älkää pliiis katsoko meidän epäjärjestyksessä olevaa sottakasajääkaappia :D ) Tänään ottaessani kahvia, otin maitopurkin jääkaapista, olin laittamassa sitä kahviin. Sitten nostin maitopurkin takaisin jääkaappiin. Hetken päästä ihmettelin että miksi se maito on taas pöydällä? Katsoin kaappiin, ja siellähän oli; kahvipannu/termos. Ja eiköhän mies sitten juossut ensimäisenä nappaamaan siitä kuvan facebookkiin :D 
Kaikenlisäksi, kun lopulta maito löysi oman paikkansa, huomasin että eihän sitä sinne kahvimukiin asti koskaan joutunut.

-V-

2 kommenttia:

 1. Ikeaan mene aina peijuunin paljon rahaa vaikkei mitään tarttis :))
  Hauskaa ikea matkaa teille :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks mä oon oikeestaan todella pihi. Mut silti joo, tuppaa aina IKEAn tyylisiin kauppoihin menemään vähän liikaakin rahaa :D ja kotona huomaa että suurin osa vähän turhaankin.. :D

   Poista