sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Inspiraatiota, turhuutta ja hehkutusta


"Oli torstai ilta, kun sankarimme Viivi tunsi päässään outo kihelmöintiä. Inspiraatio oli saapumassa, kun hän katsoi mielestään tylsän oloista olohuonettaan. Se oli ihan lähellä, kunnes hän oivalsi, mitä piti tehdä. Hän pyysi uljasta miestään kantoavuksi, kun päätti että tv-tasojen tulee olla päällekkäin, ja niin he nostivat ja lopputulos oli mitä täydellisin ja lisää tilaa tuovin."

Joskus oikeasti haaveilin kirjailijan urasta, mutta kun vähän vanhempana kuin sillon 12-vuotiaana oivalsin, etten oikeasti voi vain melkein suoraan kopioida jotain lempielokuvaani tai kirjaani muokattuna versiona, jätin haaveeni. Mm. ala-asteella kirjoitin monta ainetta melkein kuin suoraan jostain Disneyn elokuvasta.

Mutta siis alunperinhän aihe oli tosiaan muutos olohuoneeseen, kun kasasimme tv-tasot päällekkäin. Nämäkin tasot siis kuuluvat kirjahyllyyn, josta ei ole koskaan tainnut olla koko kuvaa. Ne nimittäin olivat "oikeassa" kasassa vain silloin kun asuimme edellisessä kodissamme. Nämä tasot siis kuuluvat vierekkäin, ja niiden päälle kuuluu kaksi tällaista ylähyllykköä. Mutta koska kirjahylly on niin massiivinen ja tilaa vievä, niin koimme paremmaksi ratkaisuksi jakaa osasia vähän sinne sun tänne. Toinen yläosa tosin on varmaan ihan käyttökelvoton, koska seon parvekkeella ja saanut päälleen vähän vettä ja lunta ja multaa ja vaikka mitä.. :D


Tulipa sumea kuva, mutta siis laitoin olohuoneesta rahin sitten ikkunan eteen tuomaan vähän lisää istumatilaa. En edes muista, olenko sitä maininnut, mutta se kuuluu sohvan "puuttuvaan" koloseen, jolloin siitä tulee levitettävä sohva. Yksi yö kokeilimmekin tätä että millaista on nukkua, eipä se rahi oikein tahtonut pysyä paikallaan ja rakosetkin tuntui ilkeästi selän alla. Joten mieheni tykkääkin kutsua tätä omaksi häpeä sängykseen, johon joutuu nukkumaan kun en huoli häntä jonkun yhteenoton jälkeen viereeni :D Eipä hän tosin ole siinä yötäkään joutunut nukkumaan (vielä..)

Ja voi ei! Olisi pitänyt ottaa kuva, ostin nimittäin uuden tyynynpäällisen khih. Mutta en jaksa ruveta sähläämään ja laittelemaan korttia kameraan ja kuvailemaan ja bla bla bla, voin vain kertoa että seon ainakin sävy sävyyn hyvin pinkkien verhojen kanssa ja on tätä "keep calm and carry on ft. kruunu yläpuolella" sarjaa :D En tiedä mikä niiden oikea nimi on (kertokaa!) mutta minun tyynyni tekstinä on "Drink Martins And Seduce The Gardener" ja maksoi paikallisessa halppishallissa vain 2,5 euroa!


Samaisesta halpahallista olen piiitkän aikaa kuolannut kuvassa näkyvää puista kahvilootaa, mutta kun se on ollut ihan hirveän kallis, eikä sille tulisi muutakuin koristekäyttöä en ole sitä raaskinut ostaa.. Meillä kun kahvi on aina yhdessä ja samassa purnukassa, missä on sellainen ihme vipu joka annostelee kahvin oikean määrän, eli kerran vivusta veto niin tulee yksi mitallinen kahvia :D 
Mutta siis, tästä on jo aikaa kun löysin tämän täysin ehjän ja uudenveroisen purnukan läheiseltä kirpputorilta vain 0,50 eurolla! Ja pakkohan se oli napata mukaan ;)

Nyt jatkankin ihanaa, vapauttavaa ja mieltä hellivää ihan oman ajan iltaa, kun pikku V on jo nukkumassa ja mies lähtenyt aika aikoja sitten juhlimaan ystävänsä syntymäpäiviä, eikä vielä toivottavasti ole tulossa kotiin, niin saan rauhassa katsella Prison Breakin ensimäistä tuotantokautta ja syödä juustonaksuja, pätkiksiä ja dumleja, nom nom!
(Okei, annoin pikku V:llekin varmaan 5-7 pätkis mini bitesiä, ja olisitte nähnyt sen virran määrän joka tuli, neiti juoksi olohuoneen pöytää ympäri samalla nauraen melkein tukehtumiseen asti, valehtelematta melkein kymmenen minuuttia.. voi äiti rukkaa :D)

-V-
4 kommenttia:

  1. Tosi kivat nuo pikku tikapuut, onko ne itse tehty? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) ja itse on tehdyt, nikkaroin ne kesällä mummolassa jämäpuista :D

      Poista