tiistai 19. helmikuuta 2013

Muuttuva mieli


Mä kyllästyin, mä vaan niiin kyllästyin, ja arvatkaa mihin?

Siihen vihoviimeiseen vaaleanpunaiseen!


Joten, meidän olkkari sai uuden asun, kun vein pinkit verhot, pinkit tyynyt ja koristeet veks. Vähän harmitti, kun juuri oli hamstrannut kaikkea, kun ei ne enää miellyttänytkään :D No, onneksi meillä on tyttölapsi.. ;)

Tv-tasolta lähti pinkit kynttilät, ja vaihtuivat maidonvalkeisiin, lisäksi siihen tuli kuvakehys höystettynä miehen vauvakuvilla ja pari tuikkukippoa. Lisäksi keksin kaikelle pikkukrääsälle mitä "välihyllyllä" on, niin ratkaisun, ja laitoin ne pieneen peltiseen rasiaan.


Yksi vaaleanpunainen tyyny jäi, kuten näette. En edes tiedä miksi se jäi :D Mutta nyt on jotenkin vaan niin enemmän oman kodin tuntuinen, se vaaleanpuna/pinkki oli ehkä vähän liian raju muutos.. :D Olisi pitänyt sävyttää ihan pikkuhiljaa!


***


Mua on pitkään sapettanut kun ei meillä ole MITÄÄN mitä laittaa sohvan yläpuolelle, ja aina sisustusostoksillakin käydessä, ei tule ikinä mieleen katsella mitään tauluja yms. mitä laittaa sohvan ylle. Joten hain makkarista muutaman perhosen ja ripustin joulunalla tehdyn "taideteostähteni" sohvan ylle. ihan kiva väliaikaisratkaisu :)


Apua, en edes muista mitä tämän tilalla oli? Eikun nyt! Siinä oli se oikeastaan aika hirveän värinen pinkki verho ja kauhea kasa krääsää ja mm. tietokone tuoli, jonka raahasin makkariin mikä on nyt kuin hävityksen kauhistus.

Krääsästä puheen ollen, ei täällä nyt ihan niin seesteistä ole kuin miltä kuvissa näyttää, sohvan ja partsin oven välissä on tämmöinen ihana pussikorikassikasa, jotka sisältävät Venlan leluja. Kun ne kumminkin joka päivä  olkkariin raahataan, eikä lastenhuoneessa oikeastaan edes olla kuin nukkumassa, niin olkoot sitten tuossa.


Toisessa nurkassa onkin sitten mitäänsanomaton kukkateline, uusi PS3-kitaran ja pyssyohjaimen paikka, näkyy olevan myös ilmapalloa, kassia ja pikku V:n pieneksi jäänyt kaukalo.. :D


***


Sitten murhe, nimittäin ikkunaseinä. Se on vaan niin jäätävä. Tyhjä ja tylsä ja "tehdasmainen". Jälkimmäisen ehkä tekee patterin paikka ja en tiedä. Ehkä jotkut paksut valkoisen verhot voisivat tehdä kivemman olon jos nuo harsoverhot jäävät keskelle.. Ja tosiaan, jos joku ihmetteli mikä ovella pilkottaa, niin se on se minun värkkäämäni tikashyllykkö.. :D Mies sen sinne nakkasi muutama päivä takaperin, kun pikku V sai sen kaadettua niskaansa.. Olisin sen saanut sieltä kyllä noutaa, mutta koska sille ei oikeasti ole mitään paikkaa juuri nyt, niin olkoon siellä :D

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti