torstai 29. marraskuuta 2012

Todellisuus


Todellisuudessa...



Hyvin usein
meidän keittiö näyttää tältä ruoanlaiton jälkeen, ja hyvin pitkäänkin, kunnes joku saa aikaiseksi tehdä asialle jotain.


Hyvin usein
meidän keittiön nurkkaa komistaa tällainen kokoelma, kunnes joku sille jotain tekee.


Hyvin usein
meidän olkkari näyttää tältä, myös pikku V:n jäljiltä, mutta suurimmaksi osaksi äidin jäljiltä.. :D



Mutta pieni ehostus ja näyttää jo vähän paremmalta :D



Hyvin usein
tai melkein aina, meidän imuri lojuu missä sattuu. Se on viettänyt elämästään ehkä tuhannesosan kaapissaan. Siksi tuleekin imuroitua aika usein kun se on helposti saatavissa :D




Hyvin usein
meidän makkari näyttää tältä, illalla nukkumaan mennessä tavarat vain löytyy lattialta.




Mutta yleensä seuraavaan aamuun mennessä tilanne on jo kohdallaan :D

***



Tein taas muutoksia pikku V:n huoneessa, siellä on jotenkin niin paljon tavaraa, ettei tiedä miten päin huonekalut olisi hyvin, mutta toisaalta mitään ei voisi heittää poiskaan koska niitä tarvitaan. Ehkä suurin tilaavievä on kirjahylly, jonka toisaalta voisi heittää pois, mutta haluaisin kyllä kirjat esille tms. joten mietinkin ostaa muutaman hyllyn seinälle johon kirjat laittaa.
Ainiin, yläkuvan juttu. Siis meillä on pikku V:n synttäreistä ja ristiäisitäkin asti kauheat kasat paperipusseja tallessa. Ja koska molemmat ovat aina aika lähellä joulua, ovat kuositkin jouluiset, joten mikä sen parempi joulusisustus elementti, kuin käyttää pusseja lelukoreina?


Loppukevennykseksi kuvaa siitä miten suljin vessan ja makkarien ovet ruokaa tehdessäni, jotta neiti pysyy valvovan silmän alla eikä mene liian kauas. Noh, neitipä päätti että "minä mänen itte, kun ei äiti päästä."



-V-

1 kommentti: