torstai 22. marraskuuta 2012

All I want for xmas is... that that that that and that. And that.


Tein tällaisen pikaisen yöllisen postauksen, jossa lisäys joululahjatoiveisiin :D Nää taitaa kyllä mennä siihen osioon jotka ostan itse.. 

Kaipa näistä voisi tarkemminkin kertoa;
Olen pitkän aikaa halajannut kivituikkuja, tosin ei ole tullut yhtäkään ostettua, tuntuu niin turhaalta kun niitä kumminkaan raaski useampaa ostaa, ainakaan usein, niin sitten niitä nököttää vain yksi :D Jos vaikka 3-5kin samanlaista saisi kasaan niin olisi avot!

Me ei juoda viiniä. Ei minkään näköistä, silti haluaisin meidän vitriiniin tai jonnekkin viinilaseja, ihan vaan koristeeksi :D

Valokuvakehykset on perus sisustusjuttu ja koska meillä ei niitä ole/valikoima on hyvin köyhänlainen, niitä halajan myös !

***


Kerronpa myös vähän edellisistä toiveista. Näistäkin osa on jo vajonnut pois, en haluakaan/en tarvitsekaan. Aloitetaan vaikka järjestyksessä. 
Elikkäs, meidän sänkyyn haluaisin helmalakanan, koska päiväpeitot meidän 180X250 sänkyyn on niin lyhyitä, että ruma runko jää näkyviin, joten helmalakana olisi aivan ihana !

Kromi spraymaalin tiedänkin jo saavani, sitä tarvitsisin pikku tuunailuun ja somisteluun. (Öillisiin julkisten paikkojen sabotointiin)

Macista olen haaveillut pitkään, käyttis on jotenkin "suloinen" (???) ja olisi vähän vaihtelua ikuiselle Windowsille. Ja uusi läppäri kun olisi tervetullut, nimittäin tästä läppäristä puuttuu napit asdfuzxc + ylös ja oikealle.. :D

Tuo vitriini. En osaa oikein edes sanoa miksi. Ehkä vähän turha, ei niin tärkeä toive.

Uusi päiväpeitto on todellakin niissä ykkösissä. Tykkään meidän mamma vainaan virkkaamasta pitsipeitosta, mutta kun se on niin kovin pieni. Ja jokin tuolllainen muhkea ja iso iso iso päiväpeitto olisi aivan mahtava!

Pastavärit. Kuten jotkut tietävät, tykkään värkkäillä kakkuja, ja pastavärit olisi oiva lisä varastoihin!

Twilight elokuvat. Kaikki. Tarviiko tätä edes perustella?

H&M:n kimalle tyynyt. Katsokaa nyt niitä! Ei tämäkään paljoa perusteluja kaipaa. 

Sohvakin tippuu itseasiassa listalta, se nimittäin on järjestymässä koko ajan ;) Lisää siitä sittenkun se kotiutuu.

Nomination koruun haluaisin lisää paloja, V kirjain voisi olla aikasta kiva, myös ehkä rippiristi, jokin tyttövauvaa merkkaava ja jotain muuta minuun liittyvää, en vain osaa sanoa mitä.

Muumimukeja, kokoelmaa on aina kiva karttaa :) (ostan kyllä muumimukeja silloin tällöin, mutta väitän etten raaskisi ostaa n. samanarvoisia kivituikkuja?)

-V-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti