lauantai 17. marraskuuta 2012

100 % princess in pink


Olen (mies on..) tässä päivien (päivän..) kuluksi tehnyt vähän joulutuunailuja. Tai no, kuten jo kirjoitin, mies hoiti sen. Minä keräsin oksat salaa yöllä pihan pusikoista ja mies spraymaalasi ne hopealla maalilla, ja tällainen tuli lopputulos. Ei tullut ihan niin hopeinen kuin mitä oletin, ja oksia olisi saanut olla enemmän, mutta tuli siitä ihan nätti näinkin :)



Lähemmässä kuvassa näkyy tarkemmin miten joihinkin oksiin väri ei tarttunut niin hyvin/ei tehty niin huolellisesti. Ja halpahallista ostamani pikkuriikkiset joulupallot sopivat näihin oksiin hyvin :) Kivan jouluinen, muttei vielä liian :) (krhm.. meillä on joulukuusi olkkarissa, kasasin sen että miltä se näyttää, sinnehän se jäi..)

***

Jouluvalotkin alkavat tulla päälle, keittiön tasolla on yksi kynttelikkö, ja tv-tasolla yksi. Haluaisin ne ikkunan väliin mutta ei riitä pistokkeisiin johdot, joten joudun odottamaan siihen asti kunhan saadaan aikaseksi hankittua parit jatkoroikat..

Siriuksen Emily (?) sydänvalosarjan laitoin olkkarin lampun ympäriltä pikkuhurrikaaniin makkarin lipaston päälle, ja tuo sopivaa valoa makkariin ja auttaa minua ehkä selviämään illoistani hengissä. Olen nimittäin hirveä pelkuri! Ei tarvitse kuin ajatella jotain mörköjä niin joko pyydän miestä sammuttamaan valot, tai sitten ihan tosissani juoksen ovelta sänkyyn ennenkuin joku nappaa nilkasta kiinni.. Nämä vähän valaisee niin näkee suurimmat ördemördet :D

Tässä samalla, osaisiko joku auttaa? Olen ihan alkeellinen valokuvaaja, hyvä että osaan laittaa makron päälle ja pois ja painaa laukaisinta :D Mutta suurin ongelmani kaikkien kameroiden kanssa on se, että juuri kun haluaisin ottaa tällaisia pimeä kuvia, missä ei tietenkään salamaa että tunnelma välittyy, niin kuva tärähtää AINA. No, ylläolevat kuvat nyt ovat jotenkin onnistuneita mutteivät sellaisia kun haluaisin.. :/ Onko tämä vain ylitsepääsemätön ongelma vai onko tähän jokin ratkaisu? :D

***

Huomenna tulee olemaan ihan hullu päivä. Aamupäivällä pitäisi lähteä ruokakauppaan, sitten äitini miehensä ja pikkuveljeni kanssa tulevat 300 km:n päästä ensimäistä kertaa käymään meillä tässä uudessa asunnossa. Pikkuveljenihän nyt käy melkein viikottain, mutta äitini ja hänen miehensä eivät. Sen jälkeen lähdetään taas kiertelemään kun mamma lupasi ostaa pikku V:lle joululahjaksi uudet talvipopot! Sen jälkeen suunnataan meidän koko poppoo nuoremmalle isosiskolleni kahvittelemaan pitkästä aikaa. Eikä ohjelma lopu siihenkään, sen jälkeen mennään miehen serkkutytön 6 vuotissynttäreille, ja pakko teillekin oli tätä lahjaostosta esitellä, se oli vaan niin yltiö söpö:



Tämän osui silmään ABC:llä illalla hakiessani maitoa ja on niiiin ihana! Täytyy varmaan ostaa meidänkin neidille tällainen.. :) 

Synttäreiden jälkeen on vielä illan kohokohta, tai no, se ei ole vielä lyöty lukkoon.. Ajateltiin pyytää sylikummi meille yöksi pikku V:n kanssa ja lähteä parin kaverin kanssa yönäytökseen kello 23:45 katsomaan uusinta Twilight elokuvaa! <3 Joten päivän kauhea rumpa loppuu siinä kolmen aikaan kun ollaan viimein kotona ja ehkä pää tyynyssä.. :D
Huhhu, koskahan viimeksi tuli näin pitkä teksti, varmaan ensimäinen? Mutta minäpä painun tästä nukkumaan,

Öitä,
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti