torstai 1. marraskuuta 2012

Dam di dam dam


Vihdoin meidän hirveenkauhee eteinen sai kyytiä ja ilme muuttui kertaheitolla! Eikä siihen paljoa tarvittu. Elikkäs, sain viimeinkin toivomani pystynaulakon, joka käytiin JYSKistä nappaamassa samalla reissulla, kun hain fb-kirpparilta varatun MAUI-penkin sen kaveriksi, ja voi että ne on ihania! Nurkassa ollut lipastohärpäke sai kyytiä, ja myös huoneistoissa kiinteästi oleva naulakko lähti levolle, tosin vain parvekkeelle asti miettimään parempaa paikkaa koska sitä ei voi poiskaan heittää.. 
Eteiestä näkee, millainen se oli ennen painamalla tästä!


Lähikuvaa penkistä. Jotkut ehkä tietävätkin että penkkiin kuuluisi pehmuste, sitä ei valitettavasti kaupassa mukana ollut koska oli mennyt niin huonoon kuntoon. Sanoisin kyllä että on parempi ilman.. saa hyödynnettyä "istumatilan" 


ja kyllä, KATSOKAA se joulu on tulossa kovaa vauhtia! Ensi kuussa, ensi kuussa..Otin myös lähikuvat naulakon ylä- ja alaosista. Älkääkä pelästykö, naulakko ei ole vinossa vaan kuvaaja.
On se ihana, vaikka maailman ***tumaisin kapine kasata!

***Se Elloksen pakettikin saapui viimein, eli kahdet jouluverhot, pikku V:n mekko sekä elokuvapaketti jossa olikin kolme jouluelokuvaa; "Scrooge", "A christmas wish" ja " Beyond Christmas"
Lisäksi tein lisätilauksen Elloksen sivuilla.. nimittäin viimein ihan ikioma valkoinen nukkakarvapehmonomnommatto!
Siitä sitten kuvia kun on perillä ;)

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti