torstai 18. lokakuuta 2012

Party


Heissansaa täältä Etelä-Suomen synttäritunnelmista! Synttärijuhlista tosin on jo melkein viikon verran aikaa..
Apua, meneepä aika nopeasti, mutta nytpä jaan tunnelmat teidän kanssa!

Meillä siis koko viime viikko oli yhtä hulinaa, torstai-iltana alotin jo tarjoilujen teon, nimittäin kakun- ja muffinsinkoristeiden teon ja jossain vaiheessa keittiössä näytti tältä:


(+ tomusokerit yms. pitkin lattioita ja muutenkin kauhea sotku..)

Synttäreitä varten tehtiin myös vähän järjestysmuutoksia mm. olkkarissa. Laitoin "elokuvahyllyn" sen oikealle paikalle tv-tason päälle, jotta saatiin koko kirjahylly kasaan. Elokuvat lähtivät laatikoihin piiloon. 


Ja lopputulos näytti tältä!

***

Pikku V:n huonettakin ehostettiin sankaruuden kunniaksi, ja päätin siirtää Love Blooms tarrat tuohon "nurkkaan" jotta ne näkyvät enemmän, ja on muutenkin paljon paremman näköinen.


Pitkälle tyhjälle seinälle päätin kerätä kaikkea kivaa, kuten naulakoita ja tauluja jotta saan seinän täyteen kaikennäköistä tilpehööriä, ja kyllä, siitä tuli ihana. Kuvassa on tosin vähän laimeen näköinen mutta livenä, oi että. Ja ei, peili yms. ei ole vinossa, vaan kuvaaja :D


Pikku V sai kummisedältään lahjaksi nahkaisen nojatuolin ja rahin! Olen tainnutkin joskus mainita näistä, että näin tarjoustalossa ja olivat aivan ihania! Ja nyt ne viimein sai :) Olisimme samalla reissulla ostaneet itse lisäksi ihan vaan nahkatuolin, mutta niitä ei ollut kuin sinisenä ja vihrenä :/


Ja sitten synttärikuvia, Tällaisia tuli viimein muffinseista joita väsäsin viime minuuteilla ennen vieraitten tuloa:


Synttärikakusta tuli tattaraaaaaa... TÄLLAINEN! 
Olen muuten tyytyväinen kakkuun, mutta myös kiireessä ja liian nopealla vauhdilla pursotetut "laskokset" menivät v**uiksi.. Täytteenä oli Kinuskikissasta bongaamani minttu-valkosuklaatäyte :)


Ja iloinen synttärisankari muffinsit poskilla :)


Onnea äitin pieni "ex-vauva"

-V-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti