lauantai 6. lokakuuta 2012

Kyllä aika taas menee kovempaa kuin minä

Heippa!
Taas näköjään ehti vierähtää tovi jos toinenkin ennenkun sain seuraavan blogikirjoituksen tehtyä.. Kaikkea kirjoitettavaa ja kuvattavaa ja kerrottavaa oliskin ja paljon, tosin tämä postaus jääkin hieman lyhyeksi ja kuvattomaksi.

Aloitan vaikka kuulumisista ja kertoen miksi ei ole oikein kerennyt tekstiä tehdä. Aloitin meinaan työt ja pääsin maistamaan työssäkäyvän vauva-arkea, ja pakko sanoa että en olettanut sen olevan näin rankkaa. Tai no, ei rankkaa, kunhan osaisi mennä aikaisin nukkumaan eikä jäisi tuijottelemaan muka-kiinnostavia-ohjelmia puolille öille asti. Muuten töihin meno on ollut kyllä mahtava kokemus, saa vähän erilaisuutta arkeen eikä vain kotona istumista ja vetelehimistä. Tavallaan kuin olisi vähän niinkuin "lomalla" töissä olessa :)

Kaikkea uutta on kotonakin tapahtunut ja hankintoja ja muutoksia tullut tehtyä. Mutta koska rupesin tätäkin postausta ihan extemporee tekemään, eipä omaotettuja kuvia nyt tulekaan.. 
Postausidea tuli siitä, kun rupesin haaveilemaan pikku V:n huoneen uudistamsisesta ja suurimmaksi haaveeksi koitui ostaa yksi tai kaksi 6 lokeron EXPEDIT-hyllykköä, ja niihin muutama jokin kiva rottinkikori.
Nyt olen viimein pikku V:n synttärikakunkin päättänyt, tarvikkeita jonkin verran hankkinut ja kaikkea mutuakin ehtinyt suunnitella, vielä odotetaan sitä h-hetkeä kun niitä päästään toteuttamaan. Todellinen synttäripäivähän on jo ensi viikon torstaina 11. päivä, mutta synttärijuhlat ajoittui sitä seuraavaan lauantaihin :)
Niitä siis odotellessa!

-V-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti